Channing Tatum – Zoë Kravitz: Μοιράζονται στιγμιότυπα από την επικείμενη συνεργασία τους
channing tatum kravitz
Credit:zoeisabellakravitz/Instagram

Η Zoë Kravitz μοιράστηκε κάποια σπάνια στιγμιότυπα στο Instagram από τα γυρίσματα του επερχόμενου θρίλερ της “Blink Twice”, με πρωταγωνιστή τον σύντροφό της, Channing Tatum.

H ταινία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Οι φωτογραφίες με τη λεζάντα “#BLINKTWICE δείχνουν την ίδια να βρίσκεται στο πλατό και να κάθεται μπροστά από το τρέιλερ του σκηνοθέτη. Μάλιστα το ζευγάρι μοιράστηκε και ένα κοινό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Tatum ανέβασε το δικό του ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την Kravitz να σκηνοθετεί τις συμπρωταγωνίστριες του Naomi Ackie και Alia Shawkat. Ο ηθοποιός συμπεριέλαβε επίσης ένα κλιπ με τον ίδιο και τη σύντροφό του Kravitz να κοιτάζουν μια οθόνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.


“Η ΜΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” έγραψε ο Τatum στη λεζάντα της δικής του ανάρτησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter,” η ταινία άλλαξε πρόσφατα τον τίτλο της από Pu**y Island σε Blink Twice.

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι που είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλεία, ήρθε κοντά όταν η Kravitz το 2021 έκανε casting για τον πρωταγωνιστή της νέας της ταινίας και κάπως έτσι γνώρισε τον ηθοποιό.

Ο αρραβώνας τους

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν τον Οκτώβριο του 2023 ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Οι παπαράτσι εντόπισαν την Kravitz να φεύγει από ένα αποκριάτικο πάρτι φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα