Οffice Nails: 6 υπέροχες προτάσεις για όσες από εσάς εργάζεστε σε αυστηρό περιβάλλον
Νύχια με nude και λευκό
Credit: Ohmynailsnyc/Instagram

6 προτάσεις για ένα κομψό μανικιούρ, ιδανικό για τις αυστηρές εμφανίσεις γραφείου.

Αυστηρό περιβάλλον, διακριτικά νύχια. Ωστόσο τα διακριτικά δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να είναι και βαρετά. Γιατί τα παρακάτω σχέδια και χρώματα ισορροπούν μεταξύ κομψότητας και αυστηρού στιλ. Επομένως, αν εργάζεστε σε γραφείο, σε τράπεζα, σε δικαστήριο ή σε οποιοδήποτε μέρος απαιτεί ένα σοβαρό στιλ, δείτε τα παρακάτω. Αυτές οι προτάσεις για μανικιούρ είναι όλες τους μία και μία, τόσο για τους πιο συντηρητικούς, όσο και για τους fashion forward.

6 ιδέες για ένα εκλεπτυσμένο μανικιούρ

  1. Bubblebath time
  2. Metallic tips
  3. Σοβαρό πράσινο
  4. Μια λιλά νότα
  5. Midnight blue
  6. Nude Elegance

Bubblebath time

Είναι μεν εξαιρετικά διακριτικό, αλλά κατά βάθος κρύβει και μια δόση sexiness. Και αυτό γιατί το bubblebath μανικιούρ δείχνει σαν να βγήκε μόλις από το αφρόλουτρο και παραπέμπει στη naked τάση. Το άβαφο που λέμε!

Metallic tips

Τα μεταλλικά είναι τάση τόσο στη μόδα όσο και στον κόσμο της ομορφιάς. Ωστόσο, στην υπερβολή του ίσως και να μην είναι τόσο κατάλληλο για ένα αυστηρό περιβάλλον. Αντί λοιπόν, να επιλέξετε ένα ομοιόμορφο μεταλλικό βερνίκι, κάντε ένα metallic γαλλικό. Πολύ εντυπωσιακό.

Σοβαρό πράσινο

Που θα πει, βαθύ πράσινο ή και κυπαρίσσι. Η συγκεκριμένη απόχρωση αποπνέει μία δόση δυναμικής πολυτέλειας και μας αρέσει είτε για το γραφείο είτε για έξω από αυτό.

Μια λιλά νότα

Απαλό, γλυκό, αλλά παρόλα αυτά ανοιξιάτικο. Το λιλά είναι ένα χρώμα που δεν προκαλεί με την έντασή του. Και είναι τόσο ρομαντικό που ταιριάζει άψογα αν όχι στη σοβαρότητά μας, τότε σίγουρα στην εποχή.

Midnight blue

Εκλεπτυσμένες πινελιές ιδανικές για ένα επαγγελματικό μανικιούρ. Ποιος να το περίμενε ότι το σκούρο μπλε θα αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα μας χρώματα;

Nude Elegance

Μπεζ, εκρού, σπασμένο λευκό και ό,τι πιο απαλό υπάρχει είναι η απόλυτη τάση για τα νύχια και όχι μόνο για αυτά του γραφείου. Η κομψότητα πάντα θα υπερτερεί των τάσεων!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα