Double Pants Trend: Τελικά πόσα παντελόνια είναι αρκετά
Layering παντελονιών
Credit: Miumiu/Instagram

Από την no pants τάση, στο trend με τα δύο και τα τρία παντελόνια!

Η εμφάνιση και η πρακτικότητα συνυπάρχουν στον κόσμο της μόδας με τρόπους που συχνά μας εκπλήσσουν. Από τον τολμηρό συνδυασμό ρούχων μέχρι την επιλογή πολύπλοκων αξεσουάρ, οι τάσεις δεν παύουν να εξάπτουν τη φαντασία μας. Μία πρόσφατη μάλιστα, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το layering ρούχων, μια πρακτική που μπορεί να φαίνεται ακραία, αλλά συγχρόνως αντικατοπτρίζει την πολυδιάστατη φύση της μόδας. Ωστόσο, σήμερα κάνουμε focus στο layering των παντελονιών το οποίο δείχνει να είναι το πιο hot trend του street style!

Λειτουργικό ή θεατρικό;

Αρχικά δείχνει ως μία παράξενη επιλογή που θα μπορούσε να είναι καθαρά θεατρική. Όμως, οι πρωτοπόροι της μόδας όπως ο οίκος Miu Miu και οι διασημότητες έχουν αναδείξει αυτήν την τάση σε ένα statement δημιουργικό εργαλείο. Το να συνδυάζεις ρούχα δεν είναι πλέον μόνο για τις πασαρέλες. Από τον κόκκινο χαλί μέχρι τους δρόμους της πόλης, το layering των ρούχων έχει καθιερωθεί ως μια έκφραση του προσωπικού στιλ.

Κι επίσης, δεν περιορίζεται μόνο σε εξωτερικά ρούχα. Το layering έχει φτάσει ακόμα και στα εσώρουχα.

Όταν τα παντελόνια κάνουν layreing

Καθώς η τάση εξελίσσεται, ακόμα πιο τολμηροί συνδυασμοί γίνονται εμφανείς. Από το layering εσωρούχων μέχρι το layering παντελονιών, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Και τελικά, ποιος μας λέει ότι πρέπει να σταματήσουμε στα δύο παντελόνια; Όταν οι επιρροές της μόδας μάς δείχνουν πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι το να φοράς περισσότερα, το styling γίνεται ένα παιχνίδι χωρίς όρια.

To layering παντελονιών δεν είναι διάσημο μόνο για τον τολμηρό του χαρακτήρα αλλά και για τη δημιουργικότητα που εκφράζει. Αυτή η πρακτική έχει επίσης ένα στοιχείο «αειφορίας», καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν πλήρως τη γκαρνταρόμπα τους κατά τους πιο κρύους μήνες.

Επομένως, μήπως να μην πετάξουμε τίποτα στην ανακύκλωση;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα