Η αδυναμία της Madonna στους πυγμάχους – Ο 34χρονος Richard Riakprohe ο νέος άνδρας στη ζωή της
Credit: Madonna / Instagram

H Madonna δεν πρόλαβε να χωρίσει από τον 30χρονο πυγμάχο Josh Popper και φαίνεται πως έχει στρέψει σε νέο άνδρα το ερωτικό ενδιαφέρον της. Πρόκειται για τον 34χρονο, επίσης πυγμάχο, Richard Riakprohe από τη Βρετανία.

Η σουπερστάρ, 65 ετών, έχει “έρθει κοντά” με τον Richard, 34 ετών, τις τελευταίες εβδομάδες, αφού γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στη βιομηχανία της μόδας.

Ο Richard, που ονομάζεται επίσης The Midnight Train, λέγεται ότι τα πηγαίνει “πολύ καλά” με τη Madonna μετά τον χωρισμό της από τον μποξέρ Josh, 30 ετών, με τον οποίο είχε σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Ο Richard γνώρισε τη Madonna μέσω του κόσμου της μόδας. Έχουν κοινούς φίλους. Τα πάνε πολύ καλά και διασκεδάζουν πολύ ο ένας με την παρέα του άλλου. Αλλά προς το παρόν είναι απλώς καλοί φίλοι”.

Credit: Madonna / Insta Story

Πρόσφατα υπαινίχθηκε ότι η Madonna μπορεί να παρακολουθήσει τον επερχόμενο αγώνα του με τον Chris Billam-Smith στο Selhurst Park της Crystal Palace τον επόμενο μήνα. Δήλωσε στο talkSPORT: “Η Madonna λέει ότι θα έρθει αν είναι στο Λονδίνο. Θα με ενημερώσει. Είπε ότι θέλει να έρθει στον αγώνα.

Η Madonna και ο Josh γνωρίστηκαν μέσω του γιου της, David Banda, ο οποίος παρακολουθούσε μαθήματα πυγμαχίας από τον Popper στο γυμναστήριο Bredwinners στη Νέα Υόρκη.

Η Madonna δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τον Josh για μήνες, επειδή το πρόγραμμά της ήταν τόσο ταραχώδες. Τα πράγματα απλά ξεφούσκωσαν” δήλωσε μια πηγή στη Sun.

Η πηγή πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει πραγματικά κακία μεταξύ τους, εξακολουθούν να συμπαθούν ο ένας τον άλλον. Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν φαίνεται εφικτή και έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα, αλλά παραμένουν φίλοι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα