Mediterranean Girl: Πώς θα υιοθετήσουμε την καλοκαιρινή τάση που «μυρίζει» Μεσόγειο;
Καλοκαιρινό look με μπαντάνα
Credit: Elsa Hosk/Instagram

Η Μεσόγειος, με την αιώνια γοητεία της, εκπέμπει μια αίσθηση ελευθερίας, απλότητας και αισιοδοξίας. Τα λευκά σπίτια του Αιγαίου, οι ζεστές ανοιξιάτικες αύρες της Κρήτης, οι πανέμορφες παραλίες της Ιταλίας… Όλα αυτά συνθέτουν ένα πανόραμα που μας μεταφέρει σε μια εικόνα ειδυλλιακής ομορφιάς.

Και τώρα, ας δούμε την καλοκαιρινή τάση που κουβαλά τη Μεσογειακή αύρα…

Η καλοκαιρινή τάση που «μυρίζει» Μεσόγειο είναι μια ανανεωμένη εκδοχή της αισθητικής των διακοπών, με έμφαση στην απλότητα, τη φυσικότητα και τη θηλυκότητα. Πολλά από τα κομμάτια που θα δούμε αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, ενώ οι υφές και τα χρώματα αντικατοπτρίζουν την αίσθηση της θάλασσας και του ήλιου.

Πώς να την υιοθετήσουμε

Λευκά και απαλά υφάσματα: Τα λευκά και απαλά υφάσματα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σε αυτήν την τάση. Φορέματα με δαντέλα, ρομαντικές μπλούζες με βολάν ή puffy λεπτομέρειες και φούστες από βαμβακερά υφάσματα δημιουργούν έναν αέρα ελευθερίας και ανεμελιάς.

Θαλασσινά στοιχεία: Τα αξεσουάρ που φέρουν θαλασσινά στοιχεία, όπως κοχύλια, κοράλλια και κορδέλες με θαλασσινά μοτίβα, προσθέτουν μια νότα θαλασσινού στιλ στην εμφάνιση. Φυσικά, το πιο σημαντικό από όλα είναι η παραδοσιακή μπαντάνα.

Prints της μεσογειακής φύσης: Μοτίβα που αποτυπώνουν τη φύση της Μεσογείου με μπλε και μοβ αποχρώσεις είναι στην καρδιά της τάσης. Επίσης, και τα prints των εσπεριδοειδών κάνουν αίσθηση μιας και πραγματικά μας μεταφέρουν στον ιταλικό νότο.

Φυσικό μακιγιάζ: Ένα απλό μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά είναι ιδανικό για αυτήν την τάση. Χρησιμοποιούμε ελαφριά ρουζ, nude αποχρώσεις στα χείλη και ένα απαλό μαύρισμα για λαμπερό αποτέλεσμα.

Και φυσικά, οι influencers του Instagram είναι πηγές έμπνευσης για όσους θέλουν νέες ιδέες για το στιλ τους. Μπήκατε στο κλίμα;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα