David Beckham: Αναλαμβάνει έναν σημαντικό ρόλο πλάι στον βασιλιά Κάρολο
O David Beckham με τον Βασιλιά Κάρολο κάποια χρόνια πίσω
O David Beckham με τον Βασιλιά Κάρολο κάποια χρόνια πίσω. Photo by John Sibley - WPA Pool/Getty Images

O David Beckham αναλαμβάνει έναν σημαντικό βασιλικό ρόλο ως πρέσβης του Ιδρύματος του Βασιλιά, σύμφωνα με ανακοίνωση. Ο Βασιλιάς Κάρολος ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση το 1990 όταν ακόμη ήταν Πρίγκιπας της Ουαλίας. Είχε στόχο τη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων όπου άνθρωποι, περιβάλλον και πλανήτης μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά.

Τον περασμένο μήνα, ο πρώην ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε τους Highgrove Κήπους στο Gloucestershire. Να σημειώσουμε πώς εκεί είναι η ιδιωτική εξοχική κατοικία του Βασιλιά Καρόλου. Συναντήθηκε με τον μονάρχη για να γνωρίσει από κοντά το έργο του Ιδρύματος. Επίσης, παρακολούθησε και εκπαιδευτικά προγράμματα στα εργαστήριά του. Το Ίδρυμα του Βασιλιά προσφέρει εκπαίδευση σε περίπου 15.000 μαθητές ετησίως. Παράλληλα, υλοποιεί προγράμματα υγείας και ευεξίας για 2.000 άτομα.

Εκτός από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το Ίδρυμα υλοποιεί έργα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό.

Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Ίδρυμα του Βασιλιά. Όπως επίσης, ανυπομονώ να συμβάλω στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για το σημαντικό έργο του,” δήλωσε ο Beckham. “Πάντα ήθελα να βοηθάω τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Συνεπώς, ανυπομονώ να υποστηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις προσπάθειές του Ιδρύματος για ίση πρόσβαση στη φύση.”

Tέλος, ήταν τόσο εμπνευστικό να συζητήσω με τον Βασιλιά για το έργο του Ιδρύματος. Επιπλέον, μοιραστήκαμε και συμβουλές μελισσοκομίας,” τόνισε.



Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα