Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη ηθοποιός – Την αναγνωρίζετε;
Ναταλία Τσαλίκη
Credit: Ναταλία Τσαλίκη/Instagram

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και σήμερα είναι πασίγνωστη ηθοποιός. Μάλιστα είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη που ακολούθησε τα βήματά τους.

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Ο λόγος για την Ναταλία Τσαλίκη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία είχε αναρτήσει η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram στο παρελθόν με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η Ναταλία Τσαλίκη αν και ήταν φοιτήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αρχικά στο Εθνικό Θέατρο και στη συνέχεια σε διάφορα θέατρα της Αθήνας.

Έχει ενσαρκώσει ρόλους σε έργα των Γκολντόνι, Μολιέρου, Σαίξπηρ, Κρετς, Μάμμετ, Στρίνμπεργκ, Τσέχοφ, Γκόγκολ, Μακ Ντόνα και άλλους. Έχει λάβει μέρος σε αρκετά τηλεοπτικά σήριαλ, καθώς και σε δύο ταινίες μικρού μήκους.

Το 1984 γνωρίστηκε με τον Γιάννη Μπέζο και από το 1987 είναι παντρεμένοι. Το 1988, απέκτησαν την κόρη τους, Ηρώ, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Η Ναταλία Τσαλίκη έχει τρεις αδελφές ενώ ανιψιά της είναι η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα