Ντέιβιντ Ντουκόβνι: Από το Χόλιγουντ στην Πάρο
O Ντέιβιντ Ντουκόβνι στην Πάρο
Credit: Realnews

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο αγαπημένος πράκτορας των «X-Files» Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Ο Αμερικανός ηθοποιός, με τις δύο Χρυσές Σφαίρες στη φαρέτρα του, έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στο κυκλαδίτικο νησί για τη σειρά «Malice».

Έχει ξεσηκώσει την Πάρο. Ο διεθνούς φήμης σταρ Ντέιβιντ Ντουκόβνι βρίσκεται στις Κυκλάδες για τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς «Malice». Αν και συστήνεται ως ηθοποιός, είναι επίσης συγγραφέας, παραγωγός, τραγουδιστής και συνθέτης. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι κυκλοφορεί στο νησί από τις αρχές Μαΐου και η αλήθεια είναι ότι οι κάτοικοι τον έχουν λατρέψει τόσο για το επικοινωνιακό του χάρισμα όσο και για την απλότητά του. Από τον τρόπο που ντύνεται μέχρι το πώς ανταποκρίνεται όταν ο κόσμος τον προσεγγίζει, ο Ντ. Ντουκόβνι επαληθεύει για ακόμη μία φορά ότι η αυταξία δεν συμβαδίζει… με το καλάμι. Ούτε η τεράστια επιτυχία ούτε το ταλέντο φαίνεται να έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα του.

Στην Πάρο βρίσκονται 250 μέλη της αγγλικής παραγωγής, που θα μείνουν στο νησί μέχρι και τον Ιούνιο. Μαζί τους έχουν φέρει οχήματα με τεχνικό εξοπλισμό και τροχόσπιτα ηθοποιών, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Παροικιά, στον παραδοσιακό οικισμό και στον Αγιο Φωκά, αλλά και στη Νάουσα, στο Μοναστήρι και στο ναυπηγείο Αλιπράντη, στη Μάρπησσα και στο Υψωμα Κεφάλου, όπως και στο λιμάνι της Αλυκής και στον Κώστο. Στη νέα αυτή σειρά που θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο, πρωταγωνιστούν αξιόλογοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και κάποιοι Ελληνες.

Ο Ντουκόβνι έχει λατρέψει την Πάρο και έχει δώσει ήδη την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στο νησί για διακοπές. Οσο για το πόσο γοητευτικός είναι, αυτό φαίνεται από τις θαυμάστριες που παρακολουθούν ανελλιπώς κάθε γύρισμα.

Ο ηθοποιός με τους 547.000 ακολούθους στο Instagram είναι πολύ δημοφιλής και στην Ελλάδα, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστες σειρές. Έπαιξε τον θρυλικό πράκτορα του FBI Φοξ Μόλντερ στην τηλεοπτική επιτυχία «The X-Files», αλλά και τον συγγραφέα Χανκ Μούντι στο «Californication», ρόλους για τους οποίους μάλιστα έχει κερδίσει Χρυσές Σφαίρες. Τα γυρίσματα της σειράς «Malice» πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), οργανισμός εποπτευόμενος από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της προσέλκυσης διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα, αλλά και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΠΗΓΗ: Realnews – ΝΙΚΗ ΚΩΤΣΟΥ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα