Η Jennifer Aniston μόλις έκανε μια εμφάνιση α λα Rachel Green
Η Jennifer Aniston σε selfie
Credit: Jennifer Aniston/Instagram

Ο ρόλος της και το στιλ της την περίοδο που έπαιζε στα F.R.I.E.N.D.S. σημάδεψε τα ’90s!

Όταν μιλάμε για 90s, μια από τις πρώτες εικόνες που “παίζει” στο μυαλό μας είναι αυτή της Rachel Green. Η πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια» διέθετε γούστο και άποψη για κάθε τάση και ρούχο. Τα outfits δε, αντιγράφονται ακόμα μαζικά μιας και είναι τόσο διαχρονικά όσο και αιχμηρά ταυτόχρονα. Καμία δεν θα μπορούσε να ντυθεί σαν την Rachel και να δείχνει «κακόγουστη». Πόσο μάλλον η Jennifer Aniston, η οποία την ενσάρκωσε κιόλας!

Ένα slip dress από την ντουλάπα της Rachel Green

Στο event της Apple TV+ για τη σειρά The Morning Show στα Paramount Studios που έλαβε χώρα στο Los Angeles, η γνωστή ηθοποιός φόρεσε το πιο chic μίντι φόρεμα της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Το Reformation φόρεμα ήταν σε αποχρώσεις της κόκκινης παλέτας με κλασικά λουλούδια να διακοσμούν ολόκληρη την επιφάνειά του. Οι λεπτές τιράντες και το βαθύ κόψιμο που αποκάλυπτε το πόδι της έδιναν μια αισθησιακή νότα στο look. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από την άλλη, σε βαθύ κόκκινο και αυτά αναδείκνυαν ακόμα καλύτερα την καλλίγραμμη φιγούρα της Jennifer. Μερικά χρυσά αξεσουάρ στον λαιμό και στα χέρια και μια δερμάτινη μαύρη τσάντα ολοκλήρωσαν το σύνολο που θα φορούσε κάθε γυναίκα σε κάθε περίσταση.

Τόσο το μοτίβο του φορέματος, όσο και οι αποχρώσεις αλλά και η γραμμή του «φωνάζουν» έντονα 90s, ωστόσο αυτό που θυμίζει περισσότερο Rachel είναι το χαρακτηριστικό της κούρεμα. Με κοντό καρέ και χωρίστρα στη μέση, η Jennifer Aniston εντυπωσίασε θαυμαστές και μη!

Σε συνέντευξη που ακολούθησε, η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της εμμηνόπαυσης, για την οποία θα ήθελε να έχει περισσότερη πληροφόρηση. Συγκεκριμένα, είπε πως αισθάνθηκε τόσο περίεργα σαν εξωγήινοι να έχουν καταλάβει το σώμα της και να μην ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Όπως κι αν το αντιμετώπισε ωστόσο, η Jennifer δείχνει καλύτερα από ποτέ!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα