Μπαλαρίνες: 6 εύκολα looks που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα
Τζιν σαλοπέτα με μπαλαρίνες
Credit: Emili Sindlev/Instagram

Μπορεί οι χαριτωμένες μπαλαρίνες να είναι ένα από τα πιο θηλυκά παπούτσια, ωστόσο πολλές από εμάς δεν τις βλέπουμε με «καλό μάτι». Αυτό ίσως να οφείλεται στη flat γραμμή τους, η οποία κολακεύει κυρίως τα πιο αδύνατα πόδια. Από την άλλη, μπορεί να φταίει και ο υπερβολικά cute χαρακτήρας τους που δεν ενθουσιάζει όλες τις γυναίκες. Παρόλα αυτά, τα ballet flats εκτός από τάση είναι και τα πιο άνετα παπούτσια που θα δείτε να κυκλοφορούν στους δρόμους. Κι εμείς, θα σας δείξουμε 6 καθημερινά σύνολα που ταιριάζουν άψογα σε κάθε στιλ.

6 looks με μπαλαρίνες

  1. Στρατιωτικά και κόκκινα
  2. Χρυσές πινελιές
  3. All denim
  4. Παιδικές αναμνήσεις
  5. Chanel girl
  6. Πλεκτά και κάλτσες

Στρατιωτικά και κόκκινα

Οι δύο αυτές αποχρώσεις ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους ακριβώς γιατί κάνουν αντίθεση. Ο σκληρός χαρακτήρας «μαλακώνει» χάρη στις γλυκές μπαλαρίνες ενώ το κόκκινο στράπλες βάζει μια τελική πινελιά θηλυκότητας στο εύκολα παρόλα αυτά εντυπωσιακό look.

Χρυσές πινελιές

Φυσικά και μπορούμε να φορέσουμε τις flat μπαλαρίνες και το βράδυ, αρκεί να τις δώσουμε μια glam νότα. Πώς με μερικά χρυσά αξεσουάρ, ένα κοκτέιλ ή μίνι φόρεμα και έντονα κοσμήματα, θα δείχνουν καλύτερες και από ψηλοτάκουνα.

All denim

Και όταν λέμε ολοκληρωτικά τζιν το εννοούμε! Μέχρι και ντένιμ μπαλαρίνες μπορείτε να βρείτε και να τις συνδυάσετε με τι άλλο; Με τζιν κομμάτια φυσικά.

Παιδικές αναμνήσεις

Αν δηλώνετε fans της σαλοπέτας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τη συνοδεύσετε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Είτε είναι σε μορφή φούστας, είτε το κλασικό τζιν παντελόνι, το σίγουρο είναι τα δύο αυτά κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα αφού μας ξυπνούν αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

Chanel girl

Ένα αυθεντικό Chanel κορίτσι θα συνδύαζε το μίνι φόρεμά του με πέρλες, φιόγκους στα μαλλιά και μπαλαρίνες. Δεν το λέμε εμείς. Η παριζιάνικη φινέτσα το επιβάλλει.

Πλεκτά και κάλτσες

Αυτό το τρικ το είχατε δοκιμάσει; Αν όχι, τότε ευκαιρία είναι να φορέσετε τις κλασικές μπαλαρίνες με ένα ζευγάρι πλεκτές κάλτσες και ένα σετάκι από κροσέ. Τέλειο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα