Τα ωραιότερα κερασί κραγιόν που θα θέλετε να φοράτε όλο το καλοκαίρι
Κερασί κραγιόν: Must στο καλοκαιρινό μακιγιάζ
Credit: @nikki_makeup / Instagram

Τα κερασί κόκκινα κραγιόν είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα χείλη σας μια ζωηρή πινελιά, που θα αναδείξει το μαύρισμά σας.

Ποιο είναι το χρώμα του καλοκαιριού; Φυσικά το κερασί. Γιατί; Γιατί μας θυμίζει τα εποχικά φρούτα, αλλά συμβολίζει επίσης τη ζωή, την ενέργεια και τη φρεσκάδα. Ανάμεσα σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις, τα κερασί κόκκινα κραγιόν ξεχωρίζουν ως η ιδανική επιλογή για να δώσουν στα χείλη σας μια φρέσκια πινελιά.

Αυτή η απόχρωση δεν είναι μόνο κομψή και διαχρονική, αλλά προσφέρει επίσης έναν νεανικό και λαμπερό αέρα, τέλειο για τις ηλιόλουστες μέρες και τις ζεστές νύχτες.

Με τι θα το συνδυάσετε

Το κερασί κόκκινο είναι μια ζωηρή απόχρωση ανάμεσα στο κλασικό κόκκινο και το βαθύ ροζ, και μοιάζει με τα ώριμα κεράσια. Σε αντίθεση με το καθαρό κόκκινο, το κερασί κόκκινο έχει μια ελαφρώς πιο ψυχρή βάση, τονίζοντας τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Για να κάνετε τα χείλη σας το επίκεντρο της προσοχής λοιπόν, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ πιο ουδέτερο. Επιλέξτε σκιές ματιών σε γήινους τόνους και ένα απαλό ρουζ για να ισορροπήσετε το look.

Οι επιλογές μας ανάμεσα στα ωραιότερα κερασί κραγιόν

Αν θέλετε να μοιάζετε με την Taylor Swift στο βίντεο “Wildest Dreams”, σας δείχνουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές κραγιόν σε κερασί κόκκινο.

Estee Lauder, Pure Color Creme Lipstick, No 697, Renegade. Χαρίζει πολυδιάστατο χρώμα και λείο, σατινέ αποτέλεσμα.
Clarins, Lip Comfort Oil No 3, Cherry. Χαρίζει φυσικό χρώμα και λάμψη στα χείλη αλλά και περιποίηση. 
Mac, Lustreglass Lipstick στην απόχρωση Work Crush. Δίνει τέλειο χρώμα με ένα πέρασμα ενώ χάρη στο βούτυρο καριτέ και το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στη θρέψη και την ενυδάτωση των χειλιών.
Lancôme, L’absolu Rouge Drama Matte (Red Is Drama). Για βελούδινο ματ φινίρισμα με καθαρές χρωστικές και μακρά διάρκεια.
Guerlain, KissKiss στην απόχρωση 321 Red Passion. Έχει κρεμώδη, σατινέ υφή ενώ τα σφαιρίδια υαλουρονικού οξέως “γεμίζουν” τα χείλη.
Gucci, Rouge à Lèvres Satin στην απόχρωση 506 Louisa Red. Αφήνει λεία και απαλά τα χείλη και ελαφριά σύνθεση για αίσθηση άνεσης.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα