Ο ανθοκόμος των Kardashians αποκαλύπτει πώς είναι στην πραγματικότητα η οικογένεια
The Kardashians
Credit:kardashianshulu/ Instagram

Ο διάσημος σχεδιαστής του floral design, Jeff Leatham, μπορεί να υπερηφανεύεται για το εντυπωσιακό του πελατολόγιο. Μεταξύ αυτών, A-listers όπως η Oprah Winfrey, τη Hillary Clinton και η Dolly Parton. Ακόμη, ο Dalai Lama, η Cher, η Sofía Vergara και η Tina Turner. Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο διάσημη οικογένεια του πλανήτη, οι Kardashians. Ο σχεδιαστής είναι τόσο κοντά στη viral οικογένεια, που η Kris Jenner πήγε στον γάμο του το 2017. Ακόμη, η Kim Kardashian έκανε τον πρόλογο για το βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2023.

Οι Kardashians λοιπόν είναι από τους αγαπημένους πελάτες του Leatham. Όπως αποκαλύπτει, τους αρέσει να ρισκάρουν και τις αποκαλεί «trendsetters». Ο 52χρονος έχει επίσης επαινέσει την οικογένεια για το «υπέροχο γούστο» της.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello!, εξήγησε: «Μου αρέσει να δουλεύω με τις Kardashians. Να προγραμματίζω τις όμορφες εκδηλώσεις τους. Έχουν τόσο υπέροχο γούστο, είναι πραγματικά trendsetters και καλόγουστες. Αν δείτε ένα από τα κορίτσια να κάνει κάτι, έξι μήνες αργότερα θα είναι τάση. Είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις με ανθρώπους που τους αρέσει να παίρνουν ρίσκα».

Και προσέθεσε: «Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί μου. Γιατί έτσι με κάνουν καλύτερο επαγγελματία, γιατί πάντα μαθαίνω».

Ο Jeff Leatham έβαλε επίσης την Kim Kardashian να γράψει τον πρόλογο για το βιβλίο του «The Art of The Flower». Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε πέρυσι, περιλαμβάνει μερικές από τις αγαπημένες συνθέσεις λουλουδιών του από όλη τη διάσημη καριέρα του. Έχει δημιουργήσει άλλωστε πάρα πολλές για τους celebrities πελάτες του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα