Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: “Θέλουν να γίνουν οι Βeckhams”
O Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ ανταλλάσουν ένα ζεστό φιλί αμέσως μετά τη νίκης της ομάδας του πρώτου στο Royal Salute Polo Challenge στη Φλόριντα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.
O Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ ανταλλάσουν ένα ζεστό φιλί αμέσως μετά τη νίκης της ομάδας του πρώτου στο Royal Salute Polo Challenge στη Φλόριντα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024. Photo by Yaroslav Sabitov/PA Images via Getty Images

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «θα ήθελαν να είναι» οι επόμενοι Beckhams, αλλά «δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο», ισχυρίζεται ένας βασιλικός σχολιαστής. Ο David Beckham και ο Πρίγκιπας Harry φέρεται να έχουν μια στενή σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Θυμόμαστε πώς εκείνος και η σύζυγός του προσκλήθηκαν στον γάμο των Sussexes το 2018.

Και τα δύο ζευγάρια έχουν εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ του Netflix. Η ταινία των Beckhams κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και συγκέντρωσε 208,5 εκατομμύρια ώρες θέασης σε τρεις μήνες. Η ταινία των Sussexes κυκλοφόρησε ένα χρόνο νωρίτερα και το 2023 συγκέντρωσε 72,9 εκατομμύρια ώρες θέασης.

Ωστόσο, ο βασιλικός σχολιαστής ισχυρίζεται ο Πρίγκιπας Harry κάλεσε τον David Beckham και τον κατηγόρησε ότι διέρρευσε ιστορίες στον Τύπο. Kάτι που σύμφωνα με την Sun έκανε το ζευγάρι «έξαλλο».

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams δήλωσε στην Sun ότι πιστεύει πως οι Sussexes «θα ήθελαν να είναι» οι Beckhams, αλλά ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο ζευγάρια.

«Οι Beckhams και οι Sussexes δεν είναι συγκρίσιμα ζευγάρια, δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. «Δεν υπάρχει μια μέτρια σύγκριση εκτός από την επιφανειακή, γιατί έχεις αυτούς που έχουν επιβιώσει ουσιαστικά για δεκαετίες, και είναι απολύτως τεράστιοι. «Άρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία πιθανότητα ο Harry και η Meghan να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.»σχολίασε επίσης ο Richard Fitzwilliams.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα