Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μπάνιο στη Βουλιαγμένη λίγο πριν γεννήσει
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Credit: Konstantina Spyropoulou/Instagram

Τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή χωρίς άγχος και πριν λίγες μέρες δεν δίστασε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το μαγιό της και βρέθηκε στη Βουλιαγμένη όπου βούτηξε στα δροσερά νερά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ένα αγοράκι, τον Βλάση, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι ανυπομονεί να υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος» δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη έξοδό της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα