Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (14/6) – Ταύροι οι εκπλήξεις δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στην σχέση σου
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και δίνει στα ζώδια επικοινωνιακή διάθεση, ευστροφία, ευρηματικότητα, συνεννόηση. Ευνοϊκές οι συνθήκες για ταξίδια, συναντήσεις, συναναστροφές, όπου θα προκύψουν γνωριμίες και ευχάριστες επαφές.

Κριός

Ξαφνικές έξοδοι με το ταίρι σου δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, νέα γνωριμία σου δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις.

Ταύρος

Οι εκπλήξεις δίνουν την ιδανική ατμόσφαιρα στην σχέση σου και θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Θα αιφνιδιαστείς από τις πράξεις προσώπου που σε διεκδικεί έντονα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμος

Η θετική διάθεση σου δίνει ώθηση για μοναδικές εξομολογήσεις. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που ανακινεί μοναδικά συναισθήματα και εντείνει τον ρομαντισμό. 

Καρκίνος

Επιβάλεις απόψεις και συμπεριφορές στο ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών σου. Νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στην προσωπική σου ζωή και να την αλλάξει σε όλα τα επίπεδα.

Λέων

Κοινωνικές υποχρεώσεις σε βοηθούν να ανανεώσεις την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προκύπτει νέο πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα κοινωνικά σου δεδομένα.

Παρθένος

Μην επιτρέψεις στον εγωισμό και τις υπερβολές να χαλάσουν την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σου αποτελούν μαγνήτη για νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Θα χαρείς στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις και το ταίρι σου θα είναι στο πλευρό σου. Νέο πρόσωπο θα έρθει κοντά σου και θα σου εκφράσει με σαφήνεια και σταθερότητα αυτά που νοιώθει για εσένα.

Σκορπιός

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανά όνειρα που έχεις στο ταίρι σου. Επικοινωνείς με νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε εκπλήσσει ευχάριστα με τον τρόπο σκέψης και δράσης στη ζωή σου.

Τοξότης

Η αισιοδοξία περιορίζεται λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών. Αν είσαι αδέσμευτος/η ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πατήσεις στα πόδια σου δείχνοντας την πραγματική σου αξία. 

Αιγόκερως

Δείχνεις τα όριά σου στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ξεφεύγοντας από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει και θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις.

Υδροχόος

Αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και αυτό λειτουργεί αποσταθεροποιητικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και σε αναστατώνουν.

Ιχθύς

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και μην επικεντρώνεσαι σε υποχρεώσεις. Πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον που έχουν θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα