Κate Winslet: Υπήρχε τελικά κόντρα με τον James Cameron κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Τιτανικού; – Η αποκάλυψη
Credit: Kate Winslet/ Instagram

Μπορεί η ταινία “Τιτανικός” να εκτόξευσε την καριέρα της Kate Winslet, όμως ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του 1997, James Cameron αρχικά δίσταζε να της δώσει τον ρόλο.

Η φήμη της Winslet ως “Κate του Κορσέ”, όπως την αποκαλούσε ο Τύπος, βασισμένη σε προηγούμενους ρόλους της σε ιστορικές ταινίες εποχής, έκανε τον σκηνοθέτη να ανησυχεί ότι η ηθοποιός ίσως ταυτιζόταν υπερβολικά με τον ρόλο της αριστοκράτισσας Rose.

“Φαινόταν μια βαρετή επιλογή,” δήλωσε ο Cameron αναφερόμενος στην ηθοποιό. “Τελικά, όμως, επικράτησε η λογική,” θυμάται ο 69χρονος σκηνοθέτης. Στη μεγάλη οθόνη, η Kate “είναι γεμάτη ζωντάνια,” προσθέτει. “Μπαίνει σε ένα δωμάτιο με αυτοπεποίθηση. Εκπέμπει μια αύρα ζωής.”

Η Κate Winslet η οποία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον Τιτανικό θυμήθηκε στο Variety σχόλια που είχε κάνει μετά τα γυρίσματα. Κάποια σχόλια ερμηνεύτηκαν λανθασμένα και οδήγησαν στις φήμες πως υπάρχει κόντρα με τον Cameron.

“Λυπάμαι που η ανοησία και οι εικασίες γύρω από τον Τιτανικό επισκίασαν την πραγματική σχέση που έχω με τον James,” δήλωσε η ηθοποιός. “Ξέρει ότι είμαι έτοιμη για οτιδήποτε. Συνεπώς, οποιαδήποτε πρόκληση, οποιαδήποτε σκηνοθετική οδηγία, θα την αγκαλιάσω.”

Δεν υπήρξε ποτέ ρήξη μεταξύ μας” διαβεβαιώνει και ο σκηνοθέτης. “Πέρασε μια μικρή περίοδο επιλόχειας κατάθλιψης μετά τον Τιτανικό. Έχουμε μιλήσει για το πόσο βαθιά βουτάει στους ρόλους της. Συνεπώς, αφήνει μια διαρκή, μερικές φορές δραματική, εντύπωση πάνω της.”, συμπλήρωσε ο Cameron.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα