Kate-William: Το βλέμμα αγάπης που έκανε καρδιές να λιώσουν
O πρίγκιπας William, πρίγκιπας της Ουαλίας και η Catherine, πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκαν το Fitzalan High School τον Οκτώβριο του 2023 στο Cardiff της Ουαλίας.
O πρίγκιπας William, πρίγκιπας της Ουαλίας και η Catherine, πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκαν το Fitzalan High School τον Οκτώβριο του 2023 στο Cardiff της Ουαλίας. Photo by Chris Jackson/Getty Images

H μεγάλη επιστροφή της Kate Middleton στη δημόσια ζωή είναι γεγονός. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντυπωσίασε με τη λιτή και εξίσου κομψή εμφάνισή της ενώ δίνει μεγάλη μαχη με τον καρκίνο και έχει να θεαθεί δημοσίως από τα Χριστούγεννα.

Η Kate βγήκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με τη βασιλική οικογένεια και βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της και των παιδιών της, που έδειχναν ενθουσιασμένα. Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν τα βλέμματα αγάπης που αντάλλασσαν ο πρίγκιπας William με τη σύζυγό του, βλέμματα που αποκαλύπτουν τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δυο τους, ιδίως αυτήν τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά τους.

Ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκάλυψε την πραγματική φύση της σχέσης του πριγκιπικού ζεύγους, αφού τους παρακολούθησε να μοιράζονται μια ρομαντική στιγμή στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Όμως, η ειδικός στην επικοινωνία Judi James σημείωσε ότι μια κοινή στιγμή μεταξύ της Kate και του συζύγου της χάρισε μια συγκινητική εικόνα τους καθώς ήταν και πάλι μαζί, ενωμένοι στην παγκόσμια σκηνή.

Η ίδια δήλωσε στη MailOnline: “Το πιο συγκινητικό σήμα αμοιβαίας επιβράβευσης ήρθε από τον William και την Kate όμως όταν τα μάτια τους συναντήθηκαν τελικά.

“Οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια του William και οι συσπάσεις των μυών γύρω από τα χείλη του έδειχναν την εσωτερική του υπερηφάνεια και την πιθανή ανακούφισή του που είχε και πάλι δίπλα του την όμορφη σύζυγό του, ενώ η Kate, η οποία είχε χαλαρώσει εμφανώς σε αυτό το στάδιο, ανταπέδωσε ένα πλατύ και πολύ τρυφερό χαμόγελο“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα