Camila Alves: Οι σοφές συμβουλές σχέσης του πατέρα της πριν γνωρίσει τον Matthew McConaughey
Ο Matthew mcconaughey με τη γυναίκα του camila alves φιλί
Credit: Camila Alves McConaughey / Instagram

Η Camila Alves μοιράζεται τις σημαντικές συμβουλές που της έδωσε ο πατέρας της, πριν καν γνωρίσει και παντρευτεί τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, Matthew McConaughey.

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου, το πρώην μοντέλο, 41 ετών, μοιράστηκε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram στην οποία θυμάται τις σοφές συμβουλές που της έδωσε ο πατέρας της για την αγάπη και για το να προτιμά την πραγματική σύνδεση από τα υλικά αγαθά, πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Αποκαλώντας τον πατέρα της “άνθρωπο του ράντσου” και “άνθρωπο της γης” που της έμαθε “να μην εντυπωσιάζεται από ένα “πράγμα”, αλλά από την ουσία”, η Camila θυμήθηκε μια φορά που ένας πολύ πλούσιος άντρας της έκανε πρόταση γάμου, πολύ πριν μπει στη ζωή της ο Matthew, 54 ετών.

“Κάποτε μου έκανε πρόταση γάμου ένας πρίγκιπας, ένας άντρας με περιουσία πέρα από τα σύνορα, ένας άντρας, ο οποίος αν αποδεχόμουν την πρότασή του να παντρευτώ, θα άλλαζε τη θέση ολόκληρης της οικογένειάς μου για τις επόμενες γενιές”, έγραψε στη λεζάντα μαζί με μια φωτογραφία της και του πατέρα της να κοιτάζονται. “Νιώθοντας το βάρος του ότι δεν ήταν μια απόφαση μόνο για μένα, κάθισα να μιλήσω στον μπαμπά μου, με άκουσε ήσυχα και η πρώτη του ερώτηση ήταν… Τον αγαπάς;”

Θυμήθηκε να απαντά στον πατέρα της: “Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι η αγάπη μπορεί να μεγαλώσει”. Αφού είπε επίσης στον πατέρα της ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει παιδί με τον άνδρα αυτόν, εκείνος είπε απλά: “Τότε έχεις την απάντησή σου”, έγραψε.

“Στη συνέχεια ανέφερε για άλλη μια φορά κάτι που μου είχε πει νωρίτερα στη ζωή μου και με συγκλόνισε πραγματικά”, συνέχισε η Camila. “Αν παντρεύεσαι έναν άντρα μόνο για τα υλικά πράγματα που έχει, τότε για μένα είσαι μια πόρνη πολυτελείας“. Την ίδια φράση είχε μοιραστεί και στο παρελθόν με το PEOPLE το 2017.

Ξέρω ότι ακούγεται σκληρό, αλλά το σκεφτόμουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου, όταν και όπου γνώρισα πολλούς άνδρες που είχαν πολύ υλικό πλούτο και εξουσία, αλλά δεν είχαν αληθινή ψυχή και ηθική”, έγραψε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα