Pierce Brosnan: Το τρυφερό μήνυμα στην οικογένειά του – “Μου δίνετε φτερά για να πετάξω”
Credit: Pierce Brosnan/Instagram

Ο Pierce Brosnan εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στην οικογένειά του για την αγάπη που του χαρίζει. Ο σταρ μοιράστηκε μια γεύση από τους εορτασμούς για την Ημέρα του Πατέρα και με την ευκαιρία έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα αγάπης στους δικούς του ανθρώπους, για να τους ευχαριστήσει για την αγάπη τους.

Ο Pierce αναδημοσίευσε μια φωτογραφία που τράβηξε η σύζυγός του, Keely Shaye Brosnan, η οποία τον έδειχνε να κρατάει μια γλάστρα με ηλιοτρόπια, η οποία φαίνεται να είναι δώρο από τους γιους του. Ο σταρ έλαμπε από ευτυχία, ποζάροντας για τον φωτογραφικό φακό της συζύγου του.

Σας ευχαριστώ αγαπημένη οικογένεια που γεμίζετε τη ζωή μου με την αγάπη σας”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. “Μου δίνετε φτερά για να πετάξω. Σας αγαπώ όλους πολύ. Ήταν μια χαρούμενη γιορτή του πατέρα”.

Η 60χρονη Keely μοιράστηκε τη δική της αφιέρωση στον σύζυγό της και πατέρα των δύο γιων της: “Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, αγάπη μου. Γεμίζεις τη ζωή μας με ατελείωτη ομορφιά, περιέργεια, χαρά και ηλιοφάνεια”.

Σε ευχαριστώ για την αγάπη, την υπομονή, τη σοφία, τη δέσμευση και τη γενναιοδωρία σου. Τι προνόμιο είναι να μας αγαπάς και να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας μαζί, δίπλα σου και μαζί σου“, συνέχισε αναφερόμενη στην οικογένειά τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα