Sarah Ferguson: Φήμες ότι ξαναπαντρεύεται τον πρίγκιπα Andrew – Τι απαντά η δούκισσα του Γιορκ
Sarah Ferguson
Credit: Sarah Ferguson (Fergie)/Instagram

Έντονες είναι οι φήμες ότι η Sarah Ferguson ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί τον πρώην σύζυγο της, πρίγκιπα Andrew. Μάλιστα, οι φίλοι του δούκα και της δούκισσας του Γιορκ προέβλεπαν για περισσότερο από μια δεκαετία ότι το ζευγάρι θα ξαναπαντρευόταν.

Αλλά τώρα η Fergie έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι θα ανταλλάξει ξανά γαμήλιους όρκους με τον πρώην σύζυγό της. “Με ρωτάνε συνέχεια [για το αν θα ξαναπαντρευτούμε]”, λέει η Sarah. “Είμαστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που είμαστε τώρα, ευχαριστώ” απέκλεισε κάθε πιθανότητα να παντρευτούν για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ το 1986, διατήρησε στενή σχέση από τότε που χώρισε δέκα χρόνια αργότερα. Και οι δύο ζουν στο Royal Lodge των 30 δωματίων, στο Πάρκο του Ουίνδσορ. Το 2014 αγόρασαν ένα σαλέ στο ελβετικό χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ αντί 18 εκατομμυρίων λιρών με κοινή υποθήκη. Χαρακτηρίστηκε τότε ως “οικογενειακή επένδυση”, και το πούλησαν για 19 εκατομμύρια λίρες το 2022.

Ενώ προωθεί το τελευταίο της ρομαντικό μυθιστόρημα, η δούκισσα του Γιορκ εγκωμίασε τον πρίγκιπα Andrew, με τον οποίο έχει δύο κόρες, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, 35 ετών, και την πριγκίπισσα Ευγενία, 34 ετών.

Ο Andrew παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά καθήκοντα μετά την καταστροφική συνέντευξή του στο Newsnight του BBC το 2019. Ωστόσο, η Fergie λέει ότι τα πάει “πολύ καλά” και ότι “του αρέσει να είναι παππούς. Είναι υπέροχος πατέρας και παππούς”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα