Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (22/6) – Κριοί η γενναιοδωρία σας εντυπωσιάζει τον/την σύντροφό σας
Ζώδια και προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου, η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Αιγόκερω και δίνει στα ζώδια ισορροπία και διαπιστώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, οι επαφές είναι πιο σοβαρές. Προσοχή σε ξεσπάσματα και τον παρορμητισμό γιατί θα προκαλέσουν εντάσεις που δύσκολα θα ξεπεραστούν.

Κριός

Η συναισθηματική γενναιοδωρία σου εντυπωσιάζει τον/την σύντροφό σου. Νέα άτομα θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, φρόντισε να χαρείς την προσοχή που σου δείχνουν γιατί σε απογειώνει.

Ταύρος

Απόφυγε την επικριτική διάθεση καθώς θα δημιουργηθούν εντάσεις με τον/την σύντροφό σου. Δεν αφήνεις νέο πρόσωπο να μπει στη ζωή σου λόγω του εκνευρισμού που νιώθεις.

Δίδυμος

Διεκδικείς τον προσωπικό σου με ωραίο τρόπο και δεν προκαλείς κανένα πρόβλημα στο ταίρι σου. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί σταθερότητα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Ζήτησε από τον άνθρωπό σου να σε στηρίξει καθώς οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι μεγάλες. Επικοινωνείς με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που ανακουφίζει τις ανησυχίες σου.

Λέων

Δείχνεις αφηρημένος/η στην προσωπική ζωή και αυτό επηρεάζει δυσάρεστα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Δεν έχεις την διάθεση για νέες γνωριμίες, οπότε δεν αφήνεις κανέναν να σε πλησιάσει.

Παρθένος

Νιώθεις αισιοδοξία και η συμπεριφορά σου απογειώνει την σχέση σου. Δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει σε νέα γνωριμία που σε απασχολεί έντονα.

Ζυγός

Εκφράζεις αυτά που θέλεις στον/στην σύντροφό σου καθώς θέλεις να αντιληφθεί τι πραγματικά ζητάς. Η ανάγκη για έντονο φλερτ σε οδηγεί σε νέες γνωριμίες και αντίστοιχα παιχίδια.

Σκορπιός

Οι χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σου σε βοηθούν να ξεφύγεις από τις απογοητεύσεις της καθημερινότητας. Επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Βιώνεις στιγμές διασκέδασης με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και η γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ σου κεντρίζουν την προσοχή. 

Αιγόκερως

Επικρατεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να δεις θετικά το μέλλον σας. Επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση.

Υδροχόος

Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και είσαι πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Ιχθύς

Περνάς όμορφα με το ταίρι σου και δημιουργείς ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου και δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα