Tamayo Perry: Νεκρός ο ηθοποιός των “Πειρατών της Καραϊβικής” έπειτα από επίθεση καρχαρία
Tamayo Perry
Credit: Tamayo Perry / Instagram

Ο θρύλος του σερφ Tamayo Perry, ο οποίος είχε συμμετοχή σε μια ταινία των “Πειρατών της Καραϊβικής”, σκοτώθηκε έπειτα από φρικιαστική επίθεση καρχαρία, ενώ έκανε σερφ στις ακτές του Oahu.

Ο Perry, 49 ετών, βρέθηκε στα ανοικτά της παραλίας Mālaekahana στη βόρεια ακτή του Oahu από ντόπιους σέρφερ. Σύμφωνα με το Stab Magazine, από το σώμα του έλειπαν ένα πόδι και ένα χέρι.

Οι πρώτοι διασώστες είπαν ότι φαινόταν να έχει υποστεί “περισσότερα από ένα πιθανό δάγκωμα καρχαρία”.

Οι ναυαγοσώστες έφεραν στη συνέχεια τον Perry στην ακτή με τζετ σκι και οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν τον θάνατό του, δήλωσαν οι αξιωματούχοι σε συνέντευξη Τύπου.

Το προσωπικό της Ocean Safety ανήρτησε προειδοποιήσεις για καρχαρίες στην περιοχή μετά την επίθεση.

Ο Perry γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην ανατολική πλευρά του Oahu και έκανε καριέρα στη Βόρεια Ακτή, τόσο ως επαγγελματίας σέρφερ όσο και αργότερα ως ναυαγοσώστης.

Ξεκίνησε να σερφάρει σε ηλικία 12 ετών, και όταν ήταν έφηβος, ο Perry θεωρείτο το “ήσυχο ανερχόμενο παιδί της περιοχής που έπρεπε να δανείζεται σανίδες σερφ επειδή δεν είχε σπόνσορες”, σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του σερφ. Έως το μέχρι το 2005, ο Perry θεωρείτο ευρέως ως ένας από τους πιο εξέχοντες σέρφερ, κερδίζοντας την προσοχή για το χαμόγελό του και την άνετη ψυχραιμία του καθώς έδινε μάχη με μεγάλα κύματα.

Το χάρισμα και οι ικανότητές του του χάρισαν επίσης ρόλους στην επιτυχία του 2002 Blue Crush, στο Lost, στους Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά και στο Hawaii 5-0.

Ο Perry έκανε επίσης διαφημίσεις για το Nissan Xterra, οι οποίες προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των play-off του NFL και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και ένα σποτ για την Coca-Cola, αναφέρει η εφημερίδα Honolulu Star-Advertiser.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα