Η Hailey Bieber μόλις έδωσε μια σέξι πινελιά στο pregnancy style
Hailey Bieber
Credit: Hailey Bieber/Instagram

Η Hailey Bieber έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας βραδινής εξόδου με τον σύζυγό της, Justin Bieber, το Σάββατο. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ανέδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά με ένα τολμηρό σύνολο που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Sexy Mama

Η Hailey επέλεξε μια διάφανη ολόσωμη φόρμα Alessandra Rich που αναδείκνυε την έγκυο φιγούρα της. Το ρούχο ήταν από μαύρη δαντέλα. Επίσης, διέθετε βολάν γύρω από το ντεκολτέ και μια διάφανη επένδυση που δημιουργούσε την εντύπωση καλσόν. Το σέξι αυτό κομμάτι «έδεσε» με μια μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα, ανοιχτή και χωρίς ζώνη, ώστε να δίνει έμφαση στην φουσκωμένη κοιλιά της.

Η mama-to-be ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες με μυτερό τελείωμα του οίκου Saint Laurent, μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και μοντέρνα μαύρα γυαλιά ηλίου. Μια φωτεινή πινελιά στο σύνολο της πρόσθεσε η Rhode ροζ θήκη τηλεφώνου της, που κρατούσε στο χέρι της. Τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρό κότσο, με μερικές ανέμελες τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Η εμφάνιση του Justin

Σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ο Justin Bieber επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση για τη βραδινή τους έξοδο. Ο τραγουδιστής φορούσε ένα υπερμεγέθες ταμπά πουλόβερ και λευκές cropped φόρμες με μαύρες ρίγες στο πλάι. Τα παπούτσια του, μια street style παραλλαγή των Mary Janes με αγκράφα, τα συνδύασε με μακριές λευκές κάλτσες. Ολοκλήρωσε το look του με ένα βελούδινο καπέλο του μπέιζμπολ σε χάλκινο χρώμα και ένα κόκκινο σατέν εσώρουχο που προεξείχε κάτω από το παντελόνι.

Ανυπομονούμε να δούμε πως θα συνδυάσουν τις δύο αυτές διαφορετικές αισθητικές στο νέο μέλος της οικογένειας Bieber!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα