Thomas Markle: Οι έξι εκρηκτικοί ισχυρισμοί του πατέρα της Meghan για τους Σάσεξ
O Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ φτάνοντας στο Royal Salute Polo Challenge στη Φλόριντα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.
O Δούκας και η Δούκισα του Σάσεξ φτάνοντας στο Royal Salute Polo Challenge στη Φλόριντα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024. Photo by Yaroslav Sabitov/PA Images via Getty Images

Μια νέα συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, και δεν τσιγκουνεύτηκε στις βόμβες που εκτόξευσε.

Η Meghan Markle έχει αποξενωθεί από τον πατέρα της, ωστόσο, εκείνος έχει εκφράσει την επιθυμία να προσεγγίσει την ίδια και τα παιδιά της.

Ο Thomas Markle μίλησε για τους φόβους του ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γνωρίσει τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, καθώς πλησιάζει στα 80ά γενέθλιά του. Πατέρας και κόρη δεν έχουν μιλήσιε τα τελευταία έξι χρόνια, αφού ο Markle πιάστηκε να στήνει παπαρατσικές φωτογραφίες λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της Meghan με τον πρίγκιπα Harry το 2018.

Ο Thomas Markle θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στις 18 Ιουλίου φέτος, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν περιμένει να ακούσει νέα από τη Meghan, αν και εξακολουθεί να ελπίζει. Μιλώντας στην Daily Mail, όπως αναδημοσιεύει η Express, ο Markle αποκάλυψε τις τύψεις του για το παρελθόν και τι λαχταράει περισσότερο στο μέλλον.

Η ευχή του για τα γενέθλιά του

Ο Thomas Markle παραδέχτηκε ότι το μόνο πράγμα που επιθυμεί περισσότερο για τα επερχόμενα μεγάλα γενέθλιά του είναι μια επαφή ή μια φωτογραφία από τα βασιλικά του εγγόνια, τα οποία δεν έχει συναντήσει ποτέ.

Ο Archie και η Lilibet γεννήθηκαν τον Μάιο του 2019 και τον Ιούνιο του 2021 αντίστοιχα, μετά τη ρήξη του με τη Meghan.

Ο ίδιος δήλωσε: “Ποτέ δεν ήμουν υπέρ των γενεθλίων, αλλά ξέρω ότι το μοναδικό πρόσωπο από το οποίο θέλω να ακούσω περισσότερα, η Meghan δεν θα επικοινωνήσει”.

Η θλίψη του για τον Archie και τη Lilibet

Οι Σάσεξ είναι επίσης αποξενωμένοι από τη βασιλική οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι Archie και Lilibet έχουν ελάχιστη επαφή με την πλευρά της οικογένειας του Harry, κάτι που ο Markle δήλωσε ότι βρίσκει “λυπηρό”.

Υποστήριξε επίσης ότι θα πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βασιλικές εκδηλώσεις όπως το Trooping the Colour, καθώς είναι το “εκ γενετής δικαίωμά τους”.

Όταν μίλησε για τη σχέση του Archie και της Lilibet με τη βασιλική οικογένεια ο Markle τόνισε: “Είναι αναπόφευκτο ότι θα ρωτήσουν τους γονείς τους γιατί τους έχουν αποκόψει και από τις δύο πλευρές της οικογένειας;”.

Η έκκληση στον βασιλιά Κάρολο

Ο Thomas Markle τόνισε την ομοιότητα της κατάστασής του με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος είναι επίσης αποξενωμένος από τους Σάσεξ και έχει συναντήσει τη Lilibet μόνο μία φορά. Ο 79χρονος δήλωσε ότι αισθάνεται ότι βρίσκεται “στην ίδια βάρκα” με τον μονάρχη και παραδέχτηκε ότι “θα ήθελε πολύ να του μιλήσει”, καθώς εξέφρασε τη “βαθιά του συμπάθεια” για τη θέση του.

Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι αυτός και ο βασιλιάς έχουν παρόμοια “αναπάντητα ερωτήματα” σχετικά με τη σχέση τους με τον Harry και τη Meghan.

Η παραδοχή του για τον θάνατο

Ίσως η πιο σοκαριστική αποκάλυψη από τη συνέντευξη ήταν ότι ο Markle είπε ότι δεν περίμενε ποτέ να φτάσει στην ηλικία που έφτασε. Εξομολογήθηκε ότι οι άνδρες Markle “δεν φτάνουν ποτέ” τα 80, καθώς ο δικός του πατέρας πέθανε στα 61 του χρόνια. Ωστόσο, υποστήριξε επίσης ότι δεν φοβάται τον θάνατο, δηλώνοντας: “Είναι αυτό που είναι”.

Η σύγχυσή του για τον πρίγκιπα Harry

Ακόμη και πριν ο Harry παντρευτεί τη Meghan, δεν άδραξε ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει τον μελλοντικό πεθερό του, κάτι που προκαλούσε σύγχυση στον Thomas Markle.

Είπε ότι παρ’ όλο που ο δούκας του Σάσεξ είχε “πόρους για να κάνει τον γύρο του κόσμου”, δεν ταξίδεψε ποτέ πάνω από τον Ατλαντικό για να τον δει.

Το “λάθος” του στον γάμο του Harry και της Meghan

Ο Markle δεν παρέστη στον γάμο του Harry και της Meghan το 2018 λόγω ασθενείας, αλλά παραδέχθηκε ότι έκανε “λάθος” στήνοντας τις φωτογραφίες των παπαράτσι, κάτι για το οποίο έχει ζητήσει συγγνώμη “επανειλημμένα”.

Ο ίδιος εξήγησε: “Η Meghan ήταν θυμωμένη μαζί μου επειδή πόζαρα για κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι πριν από τον γάμο. Ήμουν εντελώς μόνος και με κυνηγούσαν”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα