Φαίη Κοκκινοπούλου: Τι κάνει σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»;
Η Φαίη Κοκκινοπούλου
Credit: Andoni Kafetzopoulos/facebook

Η Φαίη Κοκκινοπούλου συμμετείχε σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες τη δεκαετία του ’90, όπως το «Τμήμα Ηθών», «Ψίθυροι Καρδιάς» και φυσικά τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», όπου μας χάρισε άφθονο γέλιο μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στην ανατροφή του γιου της. Πού βρίσκεται όμως σήμερα η γνωστή ηθοποιός;

Η Φαίη Κοκκινοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου του 1967. Το 1988 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και πρωτοεμφανίστηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με το έργο «Πειρασμός» του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Από τότε συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Η πολύχρονη σχέση με τον Αντώνη Καφετζόπουλο

Μεγάλος σταθμός στη ζωή της υπήρξε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ήταν ζευγάρι για 25 χρόνια περίπου και μαζί απέκτησαν το 1999 έναν γιο, τον Σπύρο Καφετζόπουλο. Οι δύο ηθοποιοί δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά ακόμα και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, καθώς τους ενώνει ο 24χρονος γιος τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους το Μάρτιο του 2016.

Credit: Andoni Kafetzopoulos/facebook

Η Φαίη Κοκκινοπούλου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Με τον Αντώνη (Καφετζόπουλο) αν θέλαμε να παντρευτούμε θα το κάναμε…Να μου έρθει με λουλούδια και γλυκά μετά από 20 χρόνια να με ζητήσει από τη μαμά μου…Έχω δεχθεί περισσότερες από μία προτάσεις γάμου. Δεν έχω μετρήσει όλες τις προτάσεις γάμου που μου έγιναν, αλλά μόλις τις άκουγα… Η συντροφικότητα είναι δύσκολο κομμάτι. Δεν είναι κάτι που με συγκινεί. Γενικότερα, τέτοιου είδους δεσμεύσεις με χαρτιά με τρομάζουν. Μπορεί να είναι στο μυαλό μου όλα αυτά, γιατί ήμουν σε μια σχέση 26 χρόνια, δηλαδή γάμος, παραπάνω από γάμος…Αλλά γάμο δεν ήθελα να κάνω μην τυχόν και δεσμευτώ.»

Η σχέση της με τον γιο της

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι περισσότερο μαμά και λιγότερο φίλη με τον γιο της. Σχετικά με την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της για να είναι δίπλα στο παιδί της, η Φαίη Κοκκινοπούλου είχε αναφέρει: «Πέρασα μια μακρά περίοδο εκτός θεάτρου γιατί ήθελα να αφιερωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου. Απόλαυσα κάθε στιγμή αυτής της μοναδικής διαδρομής. Ήμουν παρούσα σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του, δεν έχασα ούτε μια καληνύχτα, ούτε ένα βαρετό παιδικό πάρτυ!…».

Credit: Andoni Kafetzopoulos/facebook

Το 2022 ο Σπύρος Καφετζόπουλος πήρε το πτυχίο του και οι δύο γονείς περήφανοι καμάρωσαν τον γιο τους στην τελετή ορκωμοσίας. Το παρόν στην αποφοίτηση έδωσε και ο μεγάλος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, που ο ηθοποιός έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Η συγγραφή βιβλίων

Το διάστημα που η Φαίη Κοκκινοπούλου είχε αποστασιοποιηθεί από το θέατρο και την τηλεόραση, αποφάσισε να γράψει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες» που κυκλοφόρησε το 2015. Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στην κατηγορία των διηγημάτων, ενώ την επόμενη χρονιά, το 2016, κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της, το μυθιστόρημα «Μπούκου». Και τα δύο συγγράμματα κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Mamaya.

Η επιστροφή στο θέατρο

Το 2017 αποφασίζει μετά από 7 χρόνια να επιστρέψει στο θέατρο και κάνει ένα δυναμικό comeback, αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μαντάμ Σουσού». Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα θεατρικά έργα, όπου απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές, όπως ο «Επιθεωρητής» του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Πλούτος», σε μετάφραση, ελεύθερη απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα