Πρίγκιπας William: Viral οι γκριμάτσες του στον αγώνα της Αγγλίας κατά της Ελβετίας
O πρίγκιπας William ενθουσιασμένος με το γκολ του Bukayo Saka. Μαζί του ο FA Chair Debbie Hewitt, ο FA CEO Mark Bullingham, στα αριστερά του ο πρόεδρος UEFA Aleksander Ceferin στον αγώνα Αγγλίας Ελβετίας στις 6 Ιουνίου 2024 στο Dusseldorf της Γερμανίας.
O πρίγκιπας William ενθουσιασμένος με το γκολ του Bukayo Saka. Μαζί του ο FA Chair Debbie Hewitt, ο FA CEO Mark Bullingham, στα αριστερά του ο πρόεδρος UEFA Aleksander Ceferin στον αγώνα Αγγλίας Ελβετίας στις 6 Ιουνίου 2024 στο Dusseldorf της Γερμανίας. Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Viral έχει γίνει η μεγάλη γκάμα συναισθημάτων του πρίγκιπα William ενώ παρακολουθούσε τη δραματική νίκη της Αγγλίας στα πέναλτι επί της Ελβετίας στο πλαίσιο του Euro.

Τρελαμένοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μαζί του, λένε ότι τους εκφράζει και είναι όπως κάθε οπαδός της ομάδας της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας ήταν στις κερκίδες για τον νευραλγικό αγώνα στο Ντίσελντορφ όπου είδε την Εθνική ομάδα της Αγγλίας να κλείνει το επόμενο ραντεβού στον ημιτελικό με την Ολλανδία την Τετάρτη.

Και ο πρίγκιπας της Ουαλίας επέδειξε ολόκληρη γκάμα συναισθημάτων και εκφράσεων, σχεδόν ουρλιάζοντας στο εναρκτήριο γκολ, προτού ρίξει το κεφάλι του στα χέρια του όταν ο διαιτητής σφύριξε το τελικό σφύριγμα για να επιβεβαιώσει ότι ο αγώνας του Euro 2024 θα κρινόταν στα πέναλτι.

Μόλις ο Trent Alexander-Arnold της Λίβερπουλ σφράγισε τη νίκη με ένα εμφατικό πέναλτι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πήδηξε από τη θέση του και χτύπησε τον αέρα σε μια στιγμή απεριόριστης χαράς. Τις ώρες που ακολούθησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από αντιδράσεις για τις εκφράσεις του πρίγκιπα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα