John Stamos: Έπαιξε ντραμς σε συναυλία μαζί με τον 6χρονο γιο του
O John Stamos με τον γιο του
Credit: johnstamos/instagram

Όπως ο πατέρας, έτσι και ο γιος!

Το Σάββατο, 6 Ιουλίου, ο John Stamos δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο που δείχνει ότι ο γιος του Billy, 6 ετών, τον συνόδευσε στη σκηνή, καθώς έπαιζαν μαζί ντραμς σε συναυλία με τους Beach Boys, στο πλαίσιο του Endless Summer Gold 2024 Tour του συγκροτήματος. Η γλυκιά στιγμή ήρθε κατά τη διάρκεια της στάσης της περιοδείας στο Meadow Brook Amphitheatre στο Μίσιγκαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

«Είχα λίγη βοήθεια από τον γιο μου BILLY για τις καλές δονήσεις χθες το βράδυ», έγραψε ο Stamos στη λεζάντα.

Στα πλάνα, ο Billy στεκόταν δίπλα στον John Stamos στη σκηνή, φορώντας φωτεινά πράσινα ακουστικά, ενώ χτυπούσε ένα τύμπανο. Πατέρας και γιος μπήκαν σε ένα σόλο ντραμς μαζί κατά τη διάρκεια της επιτυχίας “Good Vibrations” των Beach Boys του 1966.

Οι δεξιότητες του Billy στα τύμπανα στη συναυλία στο Μίσιγκαν άφησαν εντυπωσιασμένους τους θεατές της συναυλίας, οι οποίοι έσπευσαν να επαινέσουν τον εξάχρονο με αφορμή το βίντεο.

«Έκανε σπουδαία δουλειά! Μου άρεσε που σας είδα ζωντανά χθες το βράδυ! Ευχαριστούμε για μια καταπληκτική βραδιά!», έγραψε ένας follower, ενώ ένας άλλος είπε: «Έκλεψε την παράσταση χθες το βράδυ!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μικρό αγόρι συνοδεύει τον πατέρα του στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας από τις εμφανίσεις του με το θρυλικό συγκρότημα. Τον Μάρτιο του 2023, ο Billy έκανε μια εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Beach Boys και μάλιστα βοήθησε τον μπαμπά του να παίξει κιθάρα.

Ο Stamos αυτή τη στιγμή εμφανίζεται με τους Beach Boys στην Endless Summer Gold Tour, γιορτάζοντας την 50ή επέτειο του ομώνυμου άλμπουμ του συγκροτήματος, σε μια σειρά συναυλιών σε όλη τη χώρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα