Κατερίνα Τσάβαλου: Η οργισμένη ανάρτηση της ηθοποιού
Κατερίνα Τσάβαλου
Credit: katerinatsavalou/Instagram

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο δεν κρύβει την οργή της για τη συμπεριφορά κάποιων, που δεν κατονομάζει.

“Γενικά στη ζωή μου δεν ζηλεύω. Αν κάτι, όμως, ζηλεύω στη ζωή μερικών είναι ότι τους δέρνει η μ@@@@@α και όχι εγώ”, λέει στο βίντεο η Κατερίνα Τσάβαλου.

“Ναι αυτό”, έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό.

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο δημαρχείο Φαλήρου. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαριμέλη, η οποία είναι σήμερα 6 ετών. Το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Η μικρή τους κόρη, τόσο για την ηθοποιό, όσο και για τον πρώην σύζυγό της, αποτελεί την προτεραιότητά τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα