Άγιος Έρωτας: Η επιστροφή της Καλλιρρόης Μυριαγκού στη μικρή οθόνη-Χορός και γέλια στα γυρίσματα
Καλλιρρόη Μυριαγκού
Credit: kallirroi.myriagou/instagram

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η αγαπημένη ηθοποιός, που μας χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα συμμετέχει στη νέα καθημερινή σειρά εποχής «Άγιος Έρωτας». Η Καλλιρρόη Μυριαγκού απέχει εντελώς τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και είναι η πρώτη φορά που θα την απολαύσουμε στη μικρή οθόνη, μετά τη σειρά «Νταντά» που προβαλλόταν το 2005.

Το υπόλοιπο cast των ηθοποιών απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Παπανικολάου, Δανάη Παππά, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, Γιάννη Τσορτέκη, Ταμίλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Θανάση Κουρλαμπά, Ελευθερία Πάλλα και Ηλία Βαλάση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της νέας σειράς και όπως φαίνεται, όλοι οι συντελεστές αψηφούν τον καύσωνα και απολαμβάνουν τη νέα τους δουλειά, με αστεία, χορό και πειράγματα.

Credit: katerina_papoutsaki/instagram

Credit: katerina_papoutsaki/instagram

Το σενάριο της νέας σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία αγάπης με κρυμμένα μυστικά και απαγορευμένα πάθη. Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας ιερέας νεαρής ηλικίας, ο οποίος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε μία μικρή πόλη, όπου κρύβονται πολλά μυστικά. Χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς ερωτεύεται παράφορα μία όμορφη κοπέλα, πηγαίνοντας κόντρα στις ηθικές του αξίες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα