Η Kim Kardashian τελικά παραβίασε το στιλιστικό πρωτόκολλο στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου
Kim Kardashian
Credit: Kim Kardashian/Instagram

Τι έκανε πάλι η… τολμηρή περσόνα;

Η Kim Kardashian ήρθε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής με την εμφάνισή της στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Anand Ambani και της Radhika Merchant. Η celebrity star παρέστη στην πολυτελή τετραήμερη τελετή στο Mumbai, μαζί με τη μικρότερη αδερφή της, Khloé Kardashian.

Η Εντυπωσιακή Εμφάνιση της Kim

Για αυτή την ειδική περίσταση, η Kim φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο lehenga. Αυτό αποτελούνταν από ένα μικρό σουτιέν με φούντες, ένα αντίστοιχο φουλάρι με χάντρες και μια μακριά φούστα. Την εμφάνισή της συμπλήρωσε με layering διαμαντένιων κολιέ της Lorraine Schwartz και έναν διαμαντένιο κόσμημα για το κεφάλι που χώριζε τα μακριά καστανά μαλλιά της στη μέση. Η επιλογή της αυτή ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις λόγω του ότι το κόκκινο χρώμα είναι παραδοσιακά το χρώμα της νύφης στην ινδική κουλτούρα.

Με αυτή της την επιλογή, η Kim άθελά της ή όχι, παραβίασε το παραδοσιακό ινδουιστικό πρωτόκολλο. Το κόκκινο είναι το χρώμα που φορούν οι νύφες την ημέρα του γάμου τους για να είναι το κέντρο της προσοχής. Παρ’ όλα αυτά, έκλεψε τις εντυπώσεις, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν αγαπά τους κανόνες. Και ίσως, ότι δεν τους σέβεται κιόλας!

Η Διακριτική Παρουσία της Khloé

Η Khloé Kardashian επέλεξε μια πιο παραδοσιακή και ασφαλή επιλογή για τον γάμο. Φόρεσε ένα χρυσό και λευκό lehenga με μακριά μανίκια, περίπλοκα κεντήματα και χάντρες. Τα μαλλιά της ήταν χαλαρά σε μπούκλες, διακοσμημένα με ένα χρυσό κόσμημα που ταίριαζε με το εντυπωσιακό τσόκερ κολιέ της από τον Ινδό σχεδιαστή Manish Malhotra.

Οι Διασημότητες στον Γάμο

Ο γάμος αυτός ήταν μία από τις πιο υπερβολικές και λαμπερές εκδηλώσεις της χρονιάς, με καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους ήταν πρώην πρωθυπουργοί του Ηνωμένου Βασιλείου Tony Blair και Boris Johnson, η Adele, η Lana Del Rey, ο Drake, η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas, καθώς και πολλοί άλλοι διάσημοι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα