Johnny Depp: Νέος έρωτας για τον 61χρονο σταρ – Τα ραντεβού με 29χρονο μοντέλο
Credit: polifoto/123RF

Ο Johnny Depp έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή του. Και αν όχι έρωτα, τουλάχιστον ειδύλλιο. Ο 61χρονος σταρ φέρεται να έχει περιστασιακή σχέση με το μοντέλο Yulia Vlasova, 29 ετών. Πηγή, μιλώντας στο People, τόνισε πως οι δυο τους πάνε τα πράγματα χαλαρά, διευκρινίζοντας ότι δεν χρησιμοποιούν ακόμη την ταμπέλα του συντρόφου. “Βλέπουν ο ένας τον άλλον πότε πότε“, πρόσθεσε η πηγή.

Ο Depp και η Vlasova φαίνονται αγκαλιά ο ένας με τον άλλο σε φωτογραφίες στο Instagram που δημοσίευσε η Daily Mail, μερικές από τις οποίες έχουν διαγραφεί από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια ανάρτηση, η Vlasova αποκάλεσε τον Depp “απίστευτα ταλαντούχο και εμπνευσμένο”, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Credit: Iuliia V /Instagram

Ο Depp ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Lori Anne Allison τη δεκαετία του ’80 και αργότερα με την Amber Heard, με το σκληρό διαζύγιο να τους φέρνει αντίπαλους στα δικαστήρια ανταλλάσσοντας κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και δυσφήμηση.

Μετά τη δίκη για δυσφήμηση στη Βιρτζίνια εναντίον της 38χρονης Heard, ο Depp έβγαινε με την Joelle Rich, μια δικηγόρο που τον είχε εκπροσωπήσει στην προηγούμενη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμηση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια πηγή δήλωσε τότε ότι η σχέση τους “δεν ήταν σοβαρή”, πριν το PEOPLE επιβεβαιώσει ότι είχαν χωρίσει από τον Νοέμβριο του 2022. Τον Μάιο, πηγή δήλωσε στο People ότι ο Depp “δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία του πολύ περισσότερο αυτές τις μέρες”, ενώ ζει στο Λονδίνο. “Υπάρχει πολλή καλή ενέργεια και περιβάλλεται από μια καλή ομάδα ανθρώπων”, σημείωσε η πηγή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα