Ή το λατρεύεις ή το μισείς: Το γαλλικό μανικιούρ της Megan Fox μόνο μινιμαλιστικό δεν το λες
Megan Fox: Με γαλλικό μανικιούρ μεν στα όρια του κιτς δε
Credit: @dimitrishair / Instagram

Η Megan Fox πρόσθεσε μεγάλους πολύτιμους λίθους στο Y2K μανικιούρ της, αποδομώντας την έννοια του γαλλικού.

Τα γαλλικά μανικιούρ θα είναι πάντα κλασικά. Ναι, οι λευκές άκρες δίνουν μια αίσθηση καθαριότητας και λιτού στιλ. Ωστόσο η διαχρονικότητά του αφορά και στην ευελιξία του. Ποικίλα χρώματα στη βάση του νυχιού και στις άκρες του διαμορφώνουν ένα διαφορετικό και μοναδικό αποτέλεσμα. Θέλετε να προσθέσετε πολύτιμους λίθους; Ένα chrome top coat; Όλα παίζουν.

Τελευταίο παράδειγμα; Η Megan Fox πρόσθεσε μεγάλους πολύτιμους λίθους στο Y2K- μανικιούρ της, αποδομώντας την έννοια του γαλλικού. Η Fox συνεργάζεται συχνά με τη μανικιουρίστα της, Brittney Boyce, η οποία δημοσίευσε το look στον λογαριασμό της στο Instagram λαμβάνοντας πολλά κολακευτικά σχόλια.

Το γαλλικό μανικιούρ της Megan Fox

Το τετράγωνο σχήμα των νυχιών της επέτρεψε στη nail artist να κάνει εξαιρετικά χοντρές γαλλικές άκρες που καταλάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού της. Η Boyce κράτησε την τυπική ροζ απόχρωση για τη βάση και ολοκλήρωσε τα νύχια με ένα γυαλιστερό top coat. Κάθε νύχι είχε από 3 πολύχρωμους λίθους κάνοντας το αποτέλεσμα μοναδικό, παιχνιδιάρικο και απροσδόκητο, όπως άλλωστε τα looks της Fox.

Τέλος, μια πληθώρα από λεπτεπίλεπτα τατουάζ στα δάχτυλα της Fox, συμπλήρωναν το γαλλικό μανικιούρ της χαρίζοντας μια αιχμηρή αίσθηση.

Bonus tip: Τα ψεύτικα νύχια μπορεί κάνουν ένα παρόμοιο μανικιούρ να μοιάζει παιχνιδάκι. Αν λοιπόν σας αρέσει αυτή η πρόταση, επιλέξτε αυτή τη λύση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα