Ο Joe Manganiello διαψεύδει τη Sofia Vergara – “Δεν χωρίσαμε επειδή εγώ ήθελα παιδιά”
Credit: JOE MANGANIELLO/Instagram

Ο Joe Manganiello σπάει τη σιωπή του σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου του με τη Sofia Vergara έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου.

Ο σταρ 47 ετών, μάλιστα, διέψευσε τον ισχυρισμό της Vergara σχετικά με την αιτία του διαζυγίου, σε συνέντευξή του στο Men’s Journal.

Η 52χρονη Vergara είχε δηλώσει τον Ιανουάριο στην ισπανική El País ότι εκείνη και ο Manganiello δεν ήταν στην ίδια σελίδα όταν επρόκειτο να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Είπε ότι η διαφορά αυτή οδήγησε τελικά στο διαζύγιό τους, το οποίο επιβεβαιώθηκε από το PEOPLE τον Ιούλιο του 2023.

«Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος- ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια γριά μαμά», είχε πει τότε η Vergara στην εφημερίδα. «Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια».

Αλλά τώρα, σε συνέντευξή του στο Men’s Journal που δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου, ο Manganiello διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Vergara, λέγοντας ότι «απλά δεν είναι αλήθεια».

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε οικογένεια για τον πρώτο ενάμιση χρόνο. Και είχαμε μια τεράστια συζήτηση αμέσως μετά τον πρώτο μήνα που βγαίναμε», θυμήθηκε. «Είπα, αν τελείωσες με τα παιδιά, τότε καταλαβαίνω. Απλά πες το μου και θα ξέρω τι είναι αυτό και δεν πειράζει. Αλλά αυτό δεν συνέβαινε με εκείνη. Και της ορκίστηκα ότι δεν θα έφευγα ποτέ αν δεν τα κατάφερνα. Και δεν το έκανα».

Αν και ο Manganiello ήθελε να κάνει παιδιά, είπε ότι η διαφωνία τους «δεν ήταν αναπόφευκτα ο λόγος που όλα τελείωσαν».

«Είναι επειδή δύο άνθρωποι απομακρύνθηκαν, και μερικές φορές αυτό συμβαίνει», εξήγησε, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το πώς η διαμόρφωση του χωρισμού τους είχε επηρεάσει τις δημόσιες αντιλήψεις για τον χαρακτήρα του.

«Το να με παρουσιάζουν σαν να πέρασα κάποιου είδους κρίση μέσης ηλικίας και ύστερα από εννέα χρόνια να γύρισα σε κάποιον και να του έδωσα ένα τελεσίγραφο: Κάνε αυτό το δυνητικά ανθυγιεινό πράγμα στο σώμα σου, αλλιώς φεύγω; Ποτέ δεν ήμουν έτσι», πρόσθεσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα