Ερωτευμένη ξανά η Έλενα Ασημακοπούλου – Σε σχέση με τον Κώστα Τσαρτσαρή
Έλενα Ασημακοπούλου - Κώστας Τσαρτσαρής
Credit: Elena Asimakopoulou, Kostas Tsartsaris/Instagram

Ερωτευμένη ξανά είναι η Έλενα Ασημακοπούλου. Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την ηθοποιό και επιχειρηματία πολύ ανανεωμένη καθώς οι πληροφορίες την θέλουν να είναι σε σχέση με τον πρώην μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαρτσαρή.

Η είδηση έγινε για πρώτη φορά γνωστή μέσα από το FTHIS και τον δημοσιογράφο Μάριο Κωνσταντόπουλο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν τον έρωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς προτεραιότητά τους πάντα είναι τα παιδιά τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου έχει μία κόρη ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής έχει δίδυμα – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Πρόσφατα το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ελαφόνησο, όπως μαρτυρά μία από τις αναρτήσεις της ηθοποιού. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram από τις στιγμές τους στην παραλία, η ίδια δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του άντρα που ήταν στο πλευρό της.

Οι φωτογραφίες της Έλενας Ασημακοπούλου από την Ελαφόνησο
Credit: Elena Asimakopoulou/Instagram
Η Έλενα Ασημακοπούλου στην Ελαφόνησο
Credit: Elena Asimakopoulou/Instagram

«Η ζωή είναι μοίρασμα… Ένα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό…» είχε γράψει τότε η ίδια στην ανάρτησή της ενώ ανάμεσα στα hastag που χρησιμοποίησε ήταν και το #fallinlove.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα