Το ιδανικό στιλ μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 – ποιες celebrities το έχουν ήδη αγαπήσει
Το ιδανικό χτένισμα για γυναίκες άνω των 50
Credit: @salmahayek / Instagram

Πώς να επιτύχετε αυτό το καλοκαιρινό στιλ μαλλιών και γιατί είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 50.

Τα μεσαίου μήκους μαλλιά ανάλογα με την κουπ και το styling τους αποπνέουν αβίαστη κομψότητα, ταιριάζουν με κάθε τύπο και έχουν ποικίλες εκδοχές, από απαλά στρώματα μέχρι ακριβή γεωμετρικά κοψίματα.

Μεσαίο μήκος και κυματιστά: Αυτή είναι η νέα τάση χτενίσματος το καλοκαίρι

Αυτήν την περίοδο, δύο κλασικά χτενίσματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κολακεύσουν κάθε σχήμα προσώπου. Τα μεσαίου μήκους μαλλιά, οι άκρες των οποίων αγκαλιάζουν τους ώμους και τα κόκαλα του λαιμού, γίνονται ντουέτο με τους απαλούς κυματισμούς. Μια τάση διαχρονική, κλασικά κομψή και θηλυκή και ιδανική για την καθημερινότητα. Οι κυματισμοί προσδίδουν επίσης στα μεσαίου μήκους μαλλιά δυναμισμό και ανάλαφρο όγκο. Κατά τα άλλα δεν έχει καμία σημασία αν κάνετε χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση, αν προτιμάτε χαλαρούς κυματισμούς τύπου παραλίας ή μεγάλους κυματισμούς τύπου Χόλιγουντ.

Και μιλώντας για το Χόλιγουντ, το σούπερ μόντελ Cindy Crawford, η Julia Roberts και η Salma Hayek είναι μεταξύ άλλων οι celebrities που έχουν υιοθετήσει αυτό το look.

Γιατί αυτό το στιλ ταιριάζει ιδανικά στις γυναίκες άνω των 50

Τα μαλλιά κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση αφυδατώνονται πιο εύκολα, είναι πιο εύθραυστα από ό,τι στα 20 ή 30 ενώ και ο φυσικός τους όγκος επίσης σταδιακά λιγοστεύει.

Επομένως ένα κούρεμα μεσαίου μήκους είναι ιδανικό, επειδή δίνει την αίσθηση των υγιών μαλλιών, και οι άκρες δεν φαίνονται λεπτές. Το styling με απαλούς κυματισμούς προσθέτει επίσης κίνηση και κάνει τα λεπτά, εύθραυστα μαλλιά να μοιάζουν πιο ογκώδη και λεία. Το σύνολο αποπνέει μια σύγχρονη κομψότητα και – σε αντίθεση με πολλά άλλα κουρέματα – είναι πραγματικά κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Κούρεμα και Styling: Τι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας

Κάντε απαλό φιλάρισμα που υπογραμμίζει τη δυναμική γοητεία της τάσης. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο, στο ύψος του πηγουνιού ώστε να τονίσετε όμορφα το περίγραμμα του προσώπου και τα ζυγωματικά σας.

Για το styling, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία θερμότητας, σας προτείνουμε την πρέσα ισιώματος αντί για το ψαλίδι για μπούκλες. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα όμορφους, χαλαρούς και μοντέρνους κυματισμούς. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βούρτσα με ζεστό αέρα ή θερμαινόμενα ρόλεϊ. Το χτένισμα ολοκληρώνει το σπρέι μαλλιών και ένα serum λάμψης.

Έτσι έχετε ένα κομψό καλοκαιρινό στιλ για κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα