Το ταπεινό σορτς του γυμναστηρίου είναι η νέα τάση που ξεσηκώνει το TikTok
Καλοκαιρινά σύνολα
Credit: Rubylyn_/Instagram

Φέτος το καλοκαίρι, ανακαλύπτουμε ξανά το gym short -ένα κομμάτι που ξεπερνά τα όρια του γυμναστηρίου. Κι όμως, το κατεξοχήν αθλητικό κομμάτι έχει τη στιγμή του στα σόσιαλ από τα fashion girls που δείχνουν να το λατρεύουν και το φοράνε με κάθε πιθανό τρόπο. Μέχρι και με ψηλοτάκουνα θα το δούμε στους δρόμους και δεν θα απορήσουμε καθόλου!

Η Αναγέννηση του Γυμναστηριακού Σορτς

Η μόδα είναι κυκλική. Φέτος λοιπόν βλέπουμε το σορτς του γυμναστηρίου να επιστρέφει δυναμικά και να κατακτά το street style. Από τις αθλητικές εκδηλώσεις και τις προπονήσεις, το ταπεινό αυτό κομμάτι βρήκε τον δρόμο του στους δρόμους της πόλης, μεταμορφωμένο από διασημότητες όπως η Hailey Bieber και με συνεργασίες όπως αυτή της Relax Lacrosse x Lisa Says Gah. Αυτές οι επιρροές μας έδειξαν πως το σορτς μπορεί να είναι τόσο κομψό όσο και πρακτικό.

Η Ανεμελιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και η Τόλμη της Carrie Bradshaw

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια από τις πρώτες που ανέδειξαν το ποδηλατικό κολάν ως κομψό καθημερινό κομμάτι. Η εμφάνισή της έσπασε τα στερεότυπα και έδειξε πως το αθλητικό στιλ μπορεί να «κάνει» μόδα. Στην ίδια λογική, η εμβληματική εμφάνιση της Carrie Bradshaw με αθλητικό σορτς και στράπλες τοπ μας ενέπνευσε να τολμήσουμε νέους συνδυασμούς και να το ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

Έμπνευση από το Street Style

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, το να βρούμε τρόπους να παραμείνουμε δροσερές και στιλάτες γίνεται προτεραιότητα. Αν κοιτάξουμε τις τάσεις στο Instagram και το TikTok, θα δούμε ότι το γυμναστηριακό σορτς είναι παντού. Οι fashion influencers μας δείχνουν πώς να το φορέσουμε με κομψούς και απροσδόκητους τρόπους, συνδυάζοντάς τον τρόπο τέτοιο που δεν θα δείχνει σαν να βγήκε από την προπόνηση.

Πώς Θα Το Φορέσουμε

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να φορέσουμε το γυμναστηριακό σορτς, ανάλογα με την περίσταση και το προσωπικό μας στιλ. Για μια casual εμφάνιση, μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα graphic tee και sneakers. Αν θέλουμε να προσθέσουμε μια κομψή πινελιά, το φοράμε με ένα αέρινο πουκάμισο και ψηλοτάκουνα. Η ιδέα είναι να αναμείξουμε διαφορετικά στιλ και να δημιουργήσουμε μια εμφάνιση που να είναι τόσο άνετη όσο και σύγχρονη. Το να φοράμε ένα κομμάτι που παραδοσιακά το έχουμε στο μυαλό μας σαν «ανδρικό» και να το κάνουμε δικό μας είναι μια κίνηση που δηλώνει αυτοπεποίθηση. Επομένως, φοράμε αθλητικό σορτς με χάρη και καμάρι!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα