Shiloh Jolie: Γιατί αποφάσισε να “κόψει” το Pitt από το επώνυμό της
Credit: Helga Esteb/Shutterstock

Δικηγόρος της κόρης της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Shiloh, μίλησε για την απόφασή της να κόψει το “Pitt” από το επώνυμό της.

Η 18χρονη κόρη των σταρ κατέθεσε αίτηση για την αλλαγή του ονόματος στις 27 Μαΐου, στα γενέθλιά της, και δημοσιοποιήθηκε με νομική ανακοίνωση στους Los Angeles Times λίγο αργότερα. Σε μια νέα δήλωση, ο δικηγόρος της Shiloh, Peter Levine, μίλησε για τη “σημαντική απόφασή” της και γιατί επέλεξε αυτήν την προσέγγιση

Τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά στα ρεπορτάζ τους”, δήλωσε ο Levine, “ειδικά όταν καλύπτουν μια νεαρή ενήλικη που έχει λάβει μια ανεξάρτητη και σημαντική απόφαση ύατερα από επώδυνα γεγονότα και απλώς ακολουθεί τη νομική διαδικασία”.

Εξηγώντας περαιτέρω αυτήν τη διαδικασία, είπε: “Η Shiloh Jolie δεν έβγαλε “διαφήμιση” για να ανακοινώσει οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος και οποιαδήποτε αναφορά στον Τύπο είναι ανακριβής. Ως δικηγόρος της Shiloh, είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω μια νομική ανακοίνωση, επειδή ο νόμος στην Καλιφόρνια το απαιτεί αυτό από οποιονδήποτε θέλει να αλλάξει το όνομά του. Αυτή η νομική ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στους Los Angeles Times, όπως απαιτείται”.

Η δήλωση του Levine έρχεται μετά τα σχόλια ενός νομικού εμπειρογνώμονα στο PEOPLE, όπου δήλωσε ότι η δημόσια ανακοίνωση της αλλαγής ονόματος σε μια εφημερίδα “δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί” για να προχωρήσει η επίσημη διαδικασία αλλαγής ονόματος.

“Πρέπει να καταθέσει επίσημη αίτηση στο δικαστήριο για να αλλάξει το όνομά της”, δήλωσε στο PEOPLE ο δικηγόρος οικογενειακού δικαίου με έδρα την Καλιφόρνια, David Glass. “Και πρέπει να βάλει μια αγγελία 4 εβδομάδες συνεχόμενες πριν από την προγραμματισμένη ακρόαση, εκτός από το να δώσει και στους δύο γονείς της γραπτή ειδοποίηση”.

“Αυτές οι αιτήσεις αλλαγής ονόματος συνήθως τρέχουν πολύ ομαλά και γίνονται δεκτές, εκτός αν το άτομο έχει ποινικό ιστορικό και προσπαθεί να ξεφύγει από την τιμωρία ή τις ευθύνες του“, είπε, σημειώνοντας ότι “δεν έχω δει ποτέ να αντιτάσσεται μία στο δικαστήριο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα