Η επιστροφή της Von Dutch: Το κιτς brand με τα καπέλα ξαναχτυπά
Von Dutch
Credit: Von Dutch/Instagram

Η μόδα των 2000 έχει επανέλθει δυναμικά και η Von Dutch, το διάσημο brand με τα εμβληματικά καπέλα τζόκεϊ, είναι έτοιμη να αναβιώσει την τάση Y2K. Η μάρκα πρόσφατα την αγόρασε η White Space Group (WSG), μια εταιρεία διαχείρισης εμπορικών σημάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη θα την επαναφέρει στο προσκήνιο. Μπορείτε να ανακαλέσετε τα καπέλα που τόσο περήφανα φορούσε η Paris Hilton δυο δεκαετίες πριν;

Η Νέα Ιδιοκτησία και η Στρατηγική της Von Dutch

Η WSG αγόρασε την Von Dutch από την Groupe Royer, η οποία την κατείχε από το 2009. Σκοπός της WSG είναι να μετατρέψει την πρόσφατη online δημοτικότητα της μάρκας σε πωλήσεις. Η WSG σχεδιάζει να ενισχύσει την παρουσία της μάρκας στις ΗΠΑ, να ανανεώσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω νέων συνεργασιών και να ξεκινήσει παγκόσμιες καμπάνιες.

Η Κληρονομιά της Von Dutch και το Ανανεωμένο Ενδιαφέρον

Η Von Dutch έγινε γνωστή στις αρχές των 2000. Τότε την φορούσαν διασημότητες όπως ο Justin Timberlake, η Britney Spears και η Paris Hilton. Η μάρκα έφτασε στο αποκορύφωμά της το 2003 και έχασε τη μάχη με την επικαιρότητα λίγο αργότερα. Ωστόσο, η αναγέννηση της Y2K τάσης σε social media όπως το TikTok έχει αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για την Von Dutch.

Το Σχέδιο Αναζωογόνησης

Η WSG στοχεύει να ενοποιήσει τα προϊόντα, τις τιμές και την παρουσίαση της μάρκας σε διάφορες αγορές. Η εταιρεία σχεδιάζει να δώσει προτεραιότητα στην αγορά των ΗΠΑ. Η Von Dutch θα δώσει έμφαση επίσης στις αμερικανικές της ρίζες στο μάρκετινγκ, τονίζοντας την κληρονομιά της.

Παρά το νέο ενδιαφέρον που δείχνουν στα social οι άνθρωποι ωστόσο, η Von Dutch αντιμετωπίζει προκλήσεις. Η ίδια πρέπει να αντιμετωπίσει την ενοποίηση προϊόντων και τιμών σε διαφορετικές αγορές και να διασφαλίσει ότι το ενδιαφέρον για την τάση Y2K θα παραμείνει.

Με τις νέες στρατηγικές και τη δυναμική επιστροφή των τάσεων Y2K, πάντως δείχνει έτοιμη να επανακάμψει και να εδραιωθεί ξανά ως σημαντικός παίκτης στη μόδα των 2000. Το ερώτημα είναι- πόσο ενδιαφέρον έχει ένα καπέλο που έχει ήδη υπάρξει σαν τάση στο παρελθόν;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα