Rufus Sewell: Ρομαντικός γάμος σε κάστρο για τον 56χρονο σταρ και την 27χρονη αγαπημένη του
Rufus Sewell & Vivian Benitez
Credit: vivian benitez /Instagram

Μόλις επτά μήνες αφού ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, ο Rufus Sewell ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

Ο 56χρονος σταρ παντρεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό, Vivian Benitez, 27 χρόνων, με τη διαφορά ηλικίας να προκαλεί αντιδράσεις στους χρήστες του Χ, οι οποίοι τους δίνουν μόνο έξι μήνες έγγαμου βίου. Ο γάμος έγινε στο Κάστρο Manorbier στη Δυτική Ουαλία και το ζευγάρι εθεάθη να ποζάρει για φωτογραφίες, να χαιρετά τους καλεσμένους του και να κρατιέται χέρι-χέρι καθώς περπατούσε στους χώρους του ιστορικού κάστρου του 11ου αιώνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το Κάστρο Manorbier, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Tenby, είναι χτισμένο σε βράχους με θέα στην παραλία Manorbier. Οι φωτογραφίες δείχνουν μια σειρά από σκηνές που στήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους για τον καλοκαιρινό γάμο του Sewell και της Benitez.

Αυτός είναι ο ο τρίτος γάμος του σταρ. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο μόδας Yasmin Abdallah από το 1999 έως το 2000. Παντρεύτηκε την παραγωγό Amy Gardner το 2004 και το ζευγάρι -που έχει τον γιο William Douglas, 22 ετών- χώρισε το 2006. Ο Sewell έχει επίσης μια κόρη, τη Lola, που γεννήθηκε το 2013, με την κομμώτρια Ami Komai. Η Benitez, πρώην ανιχνευτής μοντέλων της Wilhelmina που έχει εμφανιστεί στο “Arsenal” και το “Criminal Minds”, αποκάλυψε τον αρραβώνα του ζευγαριού σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Δεκέμβριο. H πρόταση γάμου ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ηθοποιο, καθώς τότε διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο ο πατέρας της. Όπως η ίδια ανακοίνωσε με ανάρτηση στο instagram, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιουλίου.

Οπως έγραψε στη συγκινητική της ανάρτηση: “Σε όλους όσοι τον αγάπησαν και προσευχήθηκαν γι’ αυτόν: ο πατέρας μου άφησε την τελευταία του πνοή χθες. Τίποτα ποιητικό σ’ αυτό. Η μάχη του ήταν σκληρή και χωρίς έλεος. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, και ποτέ δεν θα το κάνω. Δεν ξέρω πώς συνεχίζουν οι άνθρωποι. νιώθω σαν να γκριζάρει ο κόσμος μου και η χαρά κλάπηκε. τον αγαπούσα τόσο πολύ, και θα μου λείπει για πάντα”

H Vivien μοιραστηκε στιγμιότυπα από τις στιγμές την παραμονή του γάμου της με φίλες και παράνυμφες και η μελλουσα νύφη δείχνει απαστράπτουσα και πανευτυχής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα