O λόγος για τον οποίο η Kate έβγαλε ασπρόμαυρη φωτογραφία του George
Credit; The Prince and Princess of Wales / X

Η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα George που τράβηξε η μητέρα του, Kate Middleton, με αφορμή τα 11α γενέθλιά του είναι ασπρόμαυρη για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Ο πρώην εντεταλμένος βασιλικός φωτογράφος Ian Pelham-Turner λέει ότι η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι ο αγαπημένος τρόπος της πριγκίπισσας Kate επειδή είναι μοντέρνος και κομψός.

Η Kate, η οποία εκπαιδεύτηκε στη φωτογραφία στο Kensington and Chelsea Art College, προτιμά αυτό το μέσο, λόγω της αυστηρότητάς του σε αντίθεση με τις έγχρωμες φωτογραφίες, εξήγησε ο Ian.

Ο ίδιος αποκάλυψε στο Express.co.uk ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ακολουθεί τα βήματα άλλων βασιλικών φωτογράφων, βγάζοντας τις οικογενειακές της φωτογραφίες σε ασπρόμαυρη απόχρωση για να παράγει νοσταλγικές και “συμβολικές” εικόνες που “κρατούν τη βασιλική οικογένεια στο επίκεντρο της δημοσιότητας“.

Ο Ian εξήγησε: “Προφανώς της αρέσει να φωτογραφίζει – είναι ένα από τα μεγαλύτερα χόμπι της. Είναι καλή φωτογράφος έχει δημιουργήσει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες στο παρελθόν.

Η πραγματικότητα είναι ότι της αρέσει να δημιουργεί εικόνες που είναι, με το ασπρόμαυρο είναι πολύ πιο σκληρές. Είναι μια πολύ πιο εστιασμένη εικόνα. Μερικές φορές το χρώμα μπορεί να απομακρύνει τις μακρινές πτυχές της λήψης. Το ασπρόμαυρο είναι κάτι που συμβολίζει την προβολή της βασιλικής οικογένειας. Απλά μια ευθεία εικόνα τους χωρίς καμία απόσπαση της προσοχής από το χρώμα.

Όταν περνάς από αυτού του είδους την εκπαίδευση στο κολέγιο, συνήθως χρησιμοποιούν κινηματογραφικές κάμερες για να ξεκινήσουν και στη συνέχεια περνούν στο ασπρόμαυρο. Έτσι, για εκείνη η ασπρόμαυρη εικόνα είναι κάτι που είναι αρκετά μοντέρνο. Η ιδέα είναι να παράγει μια εικόνα που είναι αρκετά κομψή.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα