Matthew Macfadyen: Γιατί μισούσε τον ρόλο του Mr. Darcy στην “Περηφάνια και Προκατάληψη” του 2005
Matthew Macfadyen
Credit: IMDb.com

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον πιο ποθητό ήρωα βιβλίου, τον Mr. Darcy, για τη μεγάλη -ή και τη μικρή- οθόνη, μισούσε τον ρόλο του. Το ίδιο είχε παραδεχθεί ο θρυλικότερος όλων Colin Firth, το ίδιο εκμυστηρεύτηκε και ο Matthew Macfadyen, που ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Keira Knightley στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Τζέιν Όστιν, “Περηφάνια και Προκατάληψη” το 2005.

Ο Matthew Macfadyen αποκάλυψε ότι δεν του άρεσε να υποδύεται τον Mr. Darcy στην ταινία, παρά το γεγονός ότι η δουλειά αυτή ήταν μια από τις πιο παραγωγικές του μέχρι σήμερα, παραδεχόμενος ότι δεν αισθανόταν αρκετά “ελκυστικός”.

Ο βραβευμένος με Emmy πρωταγωνιστής του Succession, 49 ετών σήμερα, μιλώντας στον ανταποκριτή Anthony Mason στο επεισόδιο της Τρίτης του CBS Mornings, παραδέχθηκε ότι πίστευε ότι κακώς είχε επιλεγεί για τον ρόλο και δεν αισθανόταν σίγουρος κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Δεν μου άρεσε πραγματικά να υποδύομαι τον Darcy” ομολόγησε. “Αισθάνομαι άσχημα που το λέω αυτό.”Υπήρχαν στιγμές που πέρασα καλά, αλλά θα ήθελα να το είχα απολαύσει περισσότερο. Μακάρι να ανησυχούσα λιγότερο γι’ αυτό. Ίσως αισθάνθηκα λίγο ακατάλληλος. Δεν είμαι αρκετά ελκυστικός” σημείωσε.

Η ταινία “Περηφάνια και Προκατάληψη” σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και απέφερε εντυπωσιακά κέρδη 121,6 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως με προϋπολογισμό 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα