Brat Summer: 5 looks για να δοκιμάσετε την πιο αμφιλεγόμενη τάση του καλοκαιριού
Brat looks
Credit: eb0nymai/Instagram

Το καλοκαίρι του 2024 υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική εποχή για τη μόδα, με το brat trend να αναδεικνύεται ως η απόλυτη τάση. Εμπνευσμένο από το τελευταίο άλμπουμ της Charli XCX, brat, αυτή η τάση φέρνει μια ανατροπή στην συμβατική μόδα, συνδυάζοντας τη διασκέδαση, την αυθεντικότητα και το θράσος σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στιλ. Είτε θέλετε να ενδώσετε στην πρόκληση του brat summer, είτε απλώς να δείτε τι είναι η νέα αυτή τάση, αυτά τα πέντε looks θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ιδέες για Brat Summer Outfits

  1. Athleisure Chic με Graphic Tank Top
  2. Μικροσκοπικό Σορτς με Μαύρες Κάλτσες και Kitten Heels
  3. Top με Διαφάνειες και Πολύχρωμα Μποτάκια
  4. Little Black Dress Strapless με Μαύρα Μποτάκια
  5. Τζιν με Brat T-Shirt

Athleisure Chic με Graphic Tank Top

Επιλέγουμε μαύρο σορτς, όπως αυτά της Adidas, για μια αθλητική αλλά ταυτόχρονα cool αίσθηση και τα συνδυάζουμε με ένα graphic tank top, που προσθέτει την απαραίτητη δόση αιχμηρού στιλ.

Μικροσκοπικό Σορτς με Μαύρες Κάλτσες και Kitten Heels

Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, δοκιμάζουμε ένα συνδυασμό μικροσκοπικού σορτς με μαύρες κάλτσες και λευκό tank top. Μπορεί να δείχνει απλό αλλά το συγκεκριμένο look έχει χαρακτήρα και ύφος!

Top με Διαφάνειες και Πολύχρωμα Μποτάκια

Για μια πιο εξωτική εμφάνιση, το top με διαφάνειες συνδυασμένο με φούστα με cut-outs και πολύχρωμα μποτάκια είναι απλά brat. Ιδανικό για ένα trendy brunch ή μια ημέρα στο φεστιβάλ, δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Little Black Dress Strapless με Μαύρα Μποτάκια

Το little black dress είναι μια κλασική επιλογή, αλλά με την strapless εκδοχή του και με μαύρα μποτάκια, αποκτά μια πιο cool διάσταση. Μερικά έξυπνα αξεσουάρ και… έτοιμες.

Τζιν με Brat T-Shirt

Τέλος, αν προτιμάμε ένα πιο casual look, η απλότητα του τζιν συνδυασμένο με ένα brat t-shirt είναι ιδανική. Τα παπούτσια, τα αφήνουμε πάνω σας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα