7 καπέλα που θα φορέσουμε από την πόλη μέχρι την παραλία
Καπέλα τάσεις
Credit: Irislovesunicorns/Instagram

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αν ένα αξεσουάρ είναι απαραίτητο αυτές τις καυτές μέρες, αυτό είναι το καπέλο. Καπέλα με φαντασία, καπέλα πρακτικά, με μεγάλο γείσο, από ψάθα ή σε χρώμα, όλα τους βγαίνουν στον ήλιο. Ποια trends είναι ακόμα στη μόδα και ποια δεν πρέπει να φοράμε; Και το σημαντικότερο- ποιο από όλα αυτά τα εντυπωσιακά καπέλα ταιριάζει στο δικό σας στιλ;

Οι 7 πιο hot τάσεις στα καπέλα

  1. Καπέλα από Άχυρο
  2. Φωτεινά Χρώματα
  3. Καπέλα Μπέιζμπολ
  4. Πλεκτά Καπέλα
  5. Καπέλα Εμπνευσμένα Από Τη Δύση
  6. Υφασμάτινα Καπέλα
  7. Καπέλα Με Φαρδύ Γείσο

Στιλ από Άχυρο

Τα καπέλα από άχυρο είναι η απόλυτη επιλογή για την παραλία, αλλά και για τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη. Από XL με φαρδύ γείσο μέχρι πιο απλά σχέδια, τα καπέλα από άχυρο προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε εμφάνιση. Επίσης, μπορούμε να τα επιλέξουμε με κοχύλια ή πολύχρωμες ραφές για να δώσουμε έναν πιο μοναδικό χαρακτήρα στις εικόνες μας.

Φωτεινά Χρώματα

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να φορέσουμε έντονα χρώματα. Ενσωματώνουμε στην γκαρνταρόμπα μας καπέλα σε ζωντανές αποχρώσεις όπως το έντονο κίτρινο, το φούξια ή το βαθύ τιρκουάζ και βάζουμε μια χαρούμενη πινελιά σε κάθε μας look.

Καπέλα Μπέιζμπολ

Τα καπέλα μπέιζμπολ επέστρεψαν δυναμικά και είναι ιδανικά για μια casual αθλητική εμφάνιση. Επιλέγουμε καπέλα από καμβά ή τζιν και τα φοράμε μέχρι και με μάξι φορέματα για mix&match εμφανίσεις.

Πλεκτά Καπέλα

Αν ψάχνουμε για κάτι διαφορετικό, τα πλεκτά καπέλα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η ανερχόμενη τάση προσφέρει έναν μοναδικό χαρακτήρα που δεν συναντάμε συχνά. Τα πλεκτά καπέλα κυκλοφορούν και σε bucket hats, αλλά και σε πιο boho εκδοχές.

Καπέλα Εμπνευσμένα Από Τη Δύση

Τα καπέλα με έμπνευση από τη Δύση θα είναι πάντα στη μόδα. Πόσο μάλλον τώρα που η Bella Hadid έχει κάνει το καουμπόικο στιλ trend ξανά.

Υφασμάτινα Καπέλα

Τα υφασμάτινα καπέλα, ιδιαίτερα αυτά από καμβά, είναι πρακτικά και σύγχρονα. Δημιουργούν στο λεπτό νεανικές εμφανίσεις με y2k αύρα και «παίζουν» σε διάφορες αποχρώσεις και στιλ που πείθουν μέχρι και τις πιο στιλάτες celebrities.

Καπέλα Με Φαρδύ Γείσο

Τα καπέλα με φαρδύ γείσο είναι must-have για το καλοκαίρι. Μετά τα κορίτσια του Jacquemus, μάλλον ήρθε και η δική μας ώρα να απολαύσουμε τις διακοπές μας κάτω από ένα τέτοιο!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα