Bill Cobbs: Πέθανε ο ηθοποιός του “Σωματοφύλακα” στα 90 του
Credit; imdb.com

Ο διάσημος ηθοποιός Bill Cobbs, με αξέχαστους ρόλους σε ταινίες όπως “Νύχτα στο Μουσείο” και “Ο σωματοφύλακας” έφυγε από τη ζωή στα 90 του χρόνια.

Ένα από τα μέλη της οικογένειας του Cobbs έγραψε στο Facebook ότι ο ηθοποιός πέθανε “ειρηνικά στο σπίτι του στην Καλιφόρνια” την Τρίτη 25 Ιουνίου. Το TMZ ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του.

Αγαπημένος σύντροφος, μεγάλος αδελφός, θείος, υποκατάστατος γονέας, νονός και φίλος, ο Bill γιόρτασε πρόσφατα και με χαρά τα 90α γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα”, έγραψε η οικογένειά του στο μήνυμα.

“Ως οικογένεια παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Bill έχει βρει την ειρήνη και την αιώνια ανάπαυση με τον Ουράνιο Πατέρα του. Ζητάμε τις προσευχές και την ενθάρρυνσή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”.

Η Susan Zachary, μακροχρόνια εκπρόσωπος ταλέντων του Cobb, ανέφερε σε δήλωσή της: “Ήταν πιστός και αγαπητός … ένας εμπνευσμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και άνθρωπος. Θα λείψει πολύ σε όλους όσους τον γνώριζαν”.

Kαι πρόσθεσε: “Ο Bill ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αγαπούσε την τέχνη του, τους άλλους ηθοποιούς, την οικογένεια και τους φίλους του και ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρος με τον χρόνο του, την ενέργειά του και την υποστήριξή του σε ανερχόμενα ταλέντα. Ήταν ένα σεβαστό είδωλο για πολλούς και επάξια”.

Ο ηθοποιός, ο οποίος εργάστηκε οκτώ χρόνια ως τεχνικός ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας πριν γίνει διάσημος στο Χόλιγουντ, γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Σύμφωνα με το βιογραφικό του στο IMDb, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1970, όταν ήταν 36 χρόνων, για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε τελικά το 1974 στην ταινία The Taking of Pelham One Two Three.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα