Chad McQueen: Πέθανε στα 63 του ο γιος του Steve McQueen και σταρ του “Karate Kid”
Chad McQueen
Credit: Chad McQueen /Instagram

Στα 63 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο σταρ της ταινίας «The Karate Kid» και γιος του Steve McQueen, Chad McQueen.

Πέθανε από οργανική ανεπάρκεια στο ράντσο του στο Palm Desert της Καλιφόρνια την Τετάρτη, επιβεβαίωσε ο επί χρόνια δικηγόρος του Chad, Arthur Barens, στο TMZ, λέγοντας ότι ήταν «ένας μοναδικός τύπος και θα μας λείψει».

Πέθανε ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από τη σύζυγό του Jeanie και τα παιδιά του Chase και Madison, αποκάλυψε ο Barens.

Ο Chad υπέστη έναν τραυματισμό χρόνια πριν που προκάλεσε την προοδευτική ανεπάρκεια των οργάνων του.

Γνωστός για τον ρόλο του στο διάσημο franchise, ο Chad έπαιξε τον Ολλανδό στην αρχική ταινία του 1984 και επανέλαβε τον ρόλο του στο sequel του 1986 «The Karate Kid II».

Ενώ υπήρχε η φήμη ότι θα επαναλάμβανε τον ρόλο του στη σειρά του Netflix «Cobra Kai», ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι δεν ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς για την τελευταία σεζόν.

Πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία του 1993, “Firepower.” Όταν δεν πρωταγωνιστούσε σε ταινίες του Χόλιγουντ, συμμετείχε σε διάφορους αγώνες, όπως το Baja 1000 και το Motocross. Σε ηλικία 12 ετών, κέρδισε το World Mini Grand Prix.

Σε δήλωσή της στο Variety, η οικογένειά του είπε: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του πατέρα μας, Chad McQueen. Το αξιοσημείωτο ταξίδι του ως στοργικός πατέρας για εμάς, μαζί με την ακλόνητη αφοσίωσή του στη μητέρα μας, ήταν πραγματικά παράδειγμα μιας ζωής γεμάτης αγάπη και αφοσίωση».

«Το πάθος του για τους αγώνες όχι μόνο ανέδειξε το εξαιρετικό ταλέντο του, αλλά χρησίμευσε και ως ένας τρόπος για να τιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του, μια απόδειξη των αξιών που του ενστάλαξε».

«Μας κληροδότησε το πάθος, τις γνώσεις και την αφοσίωσή του και θα συνεχίσουμε όχι μόνο την κληρονομιά του, αλλά και του παππού μας. Ως οικογένεια, πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητα καθώς θυμόμαστε και γιορτάζουμε την εξαιρετική του ζωή», επεσημαναν στην ανακοίνωση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα