Δημήτρης Κόκοτας: Πότε οι γιατροί περιμένουν να δουν βελτίωση
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Στον νοσοκομείο συνεχίζει να δίνει μάχη ο Δημήτρης Κόκοτας, τρεις μήνες μετά την ανακοπή που υπέστη. Τόσο η οικογένειά του όσο και ο κόσμος που τον αγαπά, όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του.

Ωστόσο ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς για τον Δημήτρη Κόκοτα. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι γιατροί που τον παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν τους ελέγχους και τις εξετάσεις και περιμένουν να δουν βελτίωση μετά το καλοκαίρι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Παρασκευής (5/7) στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο τραγουδιστής «παλεύει κάποιες επιπλοκές».

«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Από την αρχή είχε κάποιες επιπλοκές τις οποίες παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Συνεχίζει να γίνεται έλεγχος. Η οικογένειά του τον βλέπει πολύ περισσότερες ώρες και αυτό είναι καλό. Θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του. Χρειάζεται ακόμη αρκετός χρόνος. Πιστεύω ότι από Σεπτέμβρη τα πράγματα θα είναι καλύτερα» δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησε στην ίδια εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας της θα χρειαστεί να παραμείνει στη ΜΑΦ για πολύ ακόμη. «Θα παραμείνει για αρκετό καιρό οπότε θα περιμένουμε και θα ευχόμαστε να πάει καλύτερα. Πηγαίνω κάθε μέρα να τον βλέπω. Η ανιψιά μου περιμένει τον μπαμπά της» δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα