Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι δύσκολα τα πράγματα» λέει η Ματίνα Παγώνη
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Dimitris Kokotas/facebook

Τρεις μήνες στο νοσοκομείο έχει συμπληρώσει ο Δημήτρης Κόκοτας και ο δρόμος αναμένεται ακόμη μακρύς. Το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή είναι μεγάλο και όλοι ανυπομονούν να ακούσουν ευχάριστα νέα.

Το πρωί της Τρίτης (2/7), η Ματίνα Παγώνη μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως ο οργανισμός του χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμη.

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει 3 μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα