Δημήτρης Κόκοτας: «Επικοινωνεί με το περιβάλλον;» – Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανακοπή που υπέστη.

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως η κατάστασή του τραγουδιστή παραμένει σταθερή και ότι χρειάζεται χρόνο.

 «Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος, για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του και το είχαμε πει άλλωστε. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Είναι επιπλοκές νόσου, εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό και την εξέλιξη του κάθε ασθενούς. Εμείς οι γιατροί λέμε ότι ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Μπορεί να κάνει κάποιες επιπλοκές, μπορεί να μη κάνει» εξήγησε η ίδια.

«Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του είναι κοντά, η ιατρική ομάδα είναι κοντά και ευχόμαστε όλοι ό,τι καλύτερο και όσο πιο γρήγορα να γίνει καλά και να πάει στο σπίτι του. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα» συμπλήρωσε.

Η Δέσποινα Καμπούρη ρώτησε στη συνέχεια την Ματίνα Παγώνη: «Αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του; Επικοινωνεί;».

«Μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα», ήταν η απάντηση που έδωσε η Ματίνα Παγώνη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα