Δημήτρης Κόκοτας: Οι νέες δηλώσεις της αδελφής του – «Θα με πάρουν τα κλάματα»
Δημήτρης Κόκοτας
Credit: Credit: Dimitris Kokotas/Instagram

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματά”. Κάθε μέρα που περνά η αγωνία της οικογένειάς του μεγαλώνει και όλοι προσεύχονται ώστε ο αγαπητός τραγουδιστής να βγει νικητής και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και όπως είπε, τόσο η ίδια όσο και η σύζυγός του βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του.

«Είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Περιμένουμε κάθε μέρα να γίνει και καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα, να πάει γρήγορα καλά και να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ο καθένας παίρνει τον χρόνο του. Ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα τώρα…» ανέφερε αρχικά η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα.

«Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ. Να γυρίσει, στην οικογένειά του, στο παιδί του, στη γυναίκα του. Αυτά είναι τα βασικότερα, το παιδί του και μετά όλοι εμείς, οι άλλοι. Εγώ δεν είμαι γιατρός, εγώ πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω και φεύγω. Κάθε μέρα εκεί, σίγουρα (οι γιατροί) κάτι κάνουν αλλά περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» πρόσθεσε.

«Η Κατερίνα κι αυτή περιμένει, είναι κάθε μέρα στον άνδρα της και το παιδί το ίδιο περιμένει. Όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, περιμένουν τον μπαμπά τους. Εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά, τίποτα άλλο. Να γυρίσει στην οικογένειά του, τίποτα άλλο, αυτό, η ευχή μου είναι αυτή. Εγώ περιμένω να πάρει τον χρόνο του και να γυρίσει, γιατί όπως είπαμε κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και περιμένουμε, αυτό», σημείωσε τέλος η Έλλη Κόκοτα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα