Δύσκολες ώρες για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – Στην εντατική ο πατέρας του ύστερα από τροχαίο
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον πατέρα του
Credit: Christopher Papakaliatis/Instagram

Δύσκολες ώρες περνά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καθώς ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Ο 76χρονος πατέρας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι ενώ κινούταν πεζός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Ο επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα, τραύματα στη γνάθο, ανοιχτό κάταγμα στην κνήμη και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

H εκπομπή “Happy Day” επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος ευχαρίστησε για τις ευχές για ανάρρωση του πατέρα του. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Μανώλη Παπακαλιάτη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα